|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: ime za decaka
18.3.2012 17:44:54   
Sanchy
Jeste ali mislim da je na prvom mestu po broju decaka koja su ga dobila u poslednje dve godine...suvise cesto..sto nekome mozda ne smeta naravno ali ja volim redja imena i malo neobicnija.

(odgovor članu crazymama)
Direktna veza do poruke: 451
18.3.2012 17:48:02   
crazymama
jeste cesto, ali mu ne umanjuje lepotu :)

pored nikola, favoriti su mi djordje, petar, pavle i dusan... ne volim da izmisljam imena koja niko nema... u svakom slucaju, imacu devojcicu, ovo je samo moje razmisljanje :)

"Wanting to be someone else is a waste of the person you are. I'd rather be hated for who I am than loved for who I am not"
Curt Cobain

(odgovor članu Sanchy)
Direktna veza do poruke: 452
24.3.2012 7:09:39   
Rada T.

IZVORNA PORUKA: minavb

Tadija je lepo imeuser posted image
Ako budem imala još jednog sina, zvaće se Kolja pa makar zaklala muža!

user posted image user posted image user posted image

Što žena može iz mesta... đavo ne može ni iz zaleta!

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 453
24.3.2012 7:17:29   
Rada T.
I opet kažem (možda sam dosadna) nikako ne dozvolite da neko drugi da ime vašem detetu!

pre dva meseca smo krstili Luku i dali mu njegovo pravo ime, koje smo muž i ja želeli... zove se Mihailo... kako valja i trebuje!

(odgovor članu Rada T.)
Direktna veza do poruke: 454
24.3.2012 11:13:29   
Tammara
Kad sam bila prvi put trudna, lako smo se dogovorili da će devojčica biti Isidora, a dečak Dimitrije. Pošto sam tu bebu izgubila, a bila je devojčica više nije dolazilo u obzir da bude Isidora, i baš sam se pitala kako ću nazvati ćerku kad mi se ni jedno drugo nije dovoljno sviđalo. E, onda smo saznali da je druga beba dečak, ali nam se više Dimitrije nije sviđalo jer je i prezime dugačko (9 slova) i još ima tr, pa bi bilo tr i u imenu i prezimenu teže izgovoriti. Nedelju dana pre nego što sam se porodila odlučili smo da bude Kosta.
Mene je oduševilo ime Višeslav, sigurno ga niko u okruženju nema a prvi srpski vladar je bio knez Višeslav, još uz to mnogo mi se sviđa Višeslav Petković (voditelj sa tv Vojvodine, a radio je i na RTS-u u emisiji jedna pesma jedna želja). U šali kažem da sam u tog Višeslava zaljubljena od svoje 9-te godine, kad je vodio kviz Vaš izbor i imao dugu kosu user posted image .
Onda moj muž predloži Kosta. Više mi se sviđa Konstantin, ali značenje je isto a zbog dugačkog prezimena postade Kosta. E, već ga neki zovu Kole, što mi se baš i ne sviđa, ja bih ga radije zvala Kolja, ali videćemo kako će sam sebe zvati. Ćerka mog brata koja ima 3,5 godine i ne priča lepo zove ga Kotaja user posted image . Brat navijao da bude Nikola, ali ima ih dosta a i imam brata od tetke koji se zove tako, pa nije dolazilo u obzir. Onda moja beba stigne 9.12., a to je sveti Alimpije, pa me brat zezao da bi to bilo pravo ime za mog sina.
Inače godinama sam govorila da će mi se sin zvati Mihailo, ali brat od tetke dao to ime svom sinu, a i drug mog muža ima Mihaila, pa sam odustala.
Za sledeću bebu će biti lako. Kosta će dati ime seki ili bati user posted image

"Držimo se jedno drugog, dok oluja besni oko nas..."

(odgovor članu Rada T.)
Direktna veza do poruke: 455
24.3.2012 11:18:41   
NadaR

IZVORNA PORUKA: Rada T.

I opet kažem (možda sam dosadna) nikako ne dozvolite da neko drugi da ime vašem detetu!

pre dva meseca smo krstili Luku i dali mu njegovo pravo ime, koje smo muž i ja želeli... zove se Mihailo... kako valja i trebuje!

Kako to Rado? U rodnom listu Luka a u krstenici Mihailo?

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI!

(odgovor članu Rada T.)
Direktna veza do poruke: 456
24.3.2012 11:23:55   
branki*
tammara,i ja sam alimpijeuser posted image
kosta je ok.

da,nado,moze to,pod drugim imenom da ga krstis.

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 457
24.3.2012 11:37:41   
monini
meni je lepo i univerzelano ime i za decaka i za devojcicu Vanjauser posted image takodje i musko ime Filip..ima jos imena koja nam se svidjaju,ali o tome cemo vise razmisljati kada ostanem trudna (jos malo,krajem aprilauser posted image )
Kosta-zanimljivo i nesvakidasnje imeuser posted image

< Poruku je uredio monini -- 24.3.2012 11:38:05 >

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 458
24.3.2012 11:52:22   
branki*
meni su za bozu bila u opticaju jos i rade,bosko,ilijauser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu monini)
Direktna veza do poruke: 459
24.3.2012 11:56:29   
soni
filip user posted image

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 460
24.3.2012 21:29:24   
Rada T.

IZVORNA PORUKA: Nada RR

Kako to Rado? U rodnom listu Luka a u krstenici Mihailo?

Svetovno ime mu je Luka a duhovno Mihailo. U svim crkvenim obredima, npr. ženidba, slava, kumstvo on je Mihailo. A uz JMBG piše Luka T. user posted image

(odgovor članu NadaR)
Direktna veza do poruke: 461
25.3.2012 9:19:49   
zivka
Moj sin je Dusan user posted image
Bila su u MOM opticaju i Arsenije, Konstantin, Relja, Vojin...

(odgovor članu Rada T.)
Direktna veza do poruke: 462
11.4.2012 10:05:31   
bulka
mm se svidja ime Stefan, i meni je lepo user posted image ... Drago mi je i ime Pavle...
Oba su imena koja se pominju u Svetom pismu i koje bastini ceo hriscanski svet... Kao sto su i
Andrej, Jakov, Jovan, Filip, Toma, Matej, Tadej, Simon, Luka, Maksim, Ilija, Lazar, Petar, Marko i druga...
Eto, ako cekamo decaka, najverovatnije ce se zvati Stefan user posted image

(odgovor članu zivka)
Direktna veza do poruke: 463
11.4.2012 11:03:08   
Silvi TD
a sta kazete za ime DAMIR ? user posted image

(odgovor članu bulka)
Direktna veza do poruke: 464
11.4.2012 11:24:54   
Shishica
Lepo je Damir. Tako nam se zove kum.

Nekako me nervira kad na svakom koraku cujes isto ime..tako da ce mi vrlo tesko biti da izaberem ime ako budem imala jos jedno dete.

Jos pre, pre pricali smo mm i ja o imenu Aleksa, ali toliko ih je sada da sam zelju izgubila..

(odgovor članu Silvi TD)
Direktna veza do poruke: 465
11.4.2012 11:34:00   
Okica sljokica
Nas sinak bi trebalo da se zove Lazar a moj mm stalno govori kako bi bilo lepo i da je Stefan user posted image na kraju ce ipak prepustiti mami tj meni...tako je bar rekao.

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 466
11.4.2012 12:14:07   
nela79

IZVORNA PORUKA: minavb

Tadija je lepo imeuser posted image
Ako budem imala još jednog sina, zvaće se Kolja pa makar zaklala muža!

user posted image user posted image user posted image

Kako se meni svidjalo to ime dok sam bila trudna sa drugim sinom, al eto...ne dobi podrsku moj prijedlog pa mi se sin zove Matija.

(odgovor članu Rada T.)
Direktna veza do poruke: 467
11.4.2012 12:23:07   
Silvi TD

IZVORNA PORUKA: Shishica

Lepo je Damir. Tako nam se zove kum.

Nekako me nervira kad na svakom koraku cujes isto ime..tako da ce mi vrlo tesko biti da izaberem ime ako budem imala jos jedno dete.

Jos pre, pre pricali smo mm i ja o imenu Aleksa, ali toliko ih je sada da sam zelju izgubila..

Ma da, meni su mnoga imena lepa, i imala sam vise zelja za ime sina pa i cerke ali sam na kraju izabrala ona za koja su najmanje u opticaju.

Evo recimo STEFAN, jeste lepo ime, ali u zadnje vreme mi se cini da je svako musko dete za koje sam cula da se rodilo nazvano tim imenom!

Pa mi je draze sto je moj DAMIR a ne STEFAN user posted image

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 468
11.4.2012 12:25:29   
Verus
Bas mocno ime, veoma mi se dopada-ali mi smo morali paziti na to kako se ime izgovara i na engleskom: pa bi ovo doslo nesto poput Dzakov....jos da mi dete bude dzakuser posted image
IZVORNA PORUKA: bulka

mm se svidja ime Stefan, i meni je lepo user posted image ... Drago mi je i ime Pavle...
Oba su imena koja se pominju u Svetom pismu i koje bastini ceo hriscanski svet... Kao sto su i
Andrej, Jakov, Jovan, Filip, Toma, Matej, Tadej, Simon, Luka, Maksim, Ilija, Lazar, Petar, Marko i druga...
Eto, ako cekamo decaka, najverovatnije ce se zvati Stefan user posted image

(odgovor članu bulka)
Direktna veza do poruke: 469
11.4.2012 12:56:51   
nink
Posto smo saznali da je decak a ja odavno vec tumbam imena po mojoj glavi mislim da ce biti Maksimuser posted image

(odgovor članu Verus)
Direktna veza do poruke: 470
12.4.2012 12:57:35   
nina26
E sad ako bude decak, posto mi ime Valentino nikako ne leziuser posted image , zvace se Boze zdravlja, Teodor Vasilis user posted image

Od sada slavim Dan Zaljubljenih :)))))

(odgovor članu nink)
Direktna veza do poruke: 471
12.4.2012 13:15:11   
tanjica85
a samo Vasilije ili samo Teodor ili Todor Vasilije?

"...jer sve što ljubimo - stvorili smo sami "
Jovan Dučić

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 472
12.4.2012 13:49:22   
nina26
Pa evo zasto, Teodor, Boziji dar, mislim da su sva deca od Boga dar, da se razumemo, ali mi smo se bas namucili, tako da bi voleli opet da bude simbolicno, kao sa Valentinom,a Vasilis bi islo po ocu moga muza (posto je Grk) i ovde je to tradicija koja se jako postuje da se daje prvom detetu ime sa oceve strane...user posted image neki daju cak i drugom detetu isto po ocevoj strani..meni se to uopste ne svidja, i par puta smo se zakacili, pa smo se dogovorili da bi bili i oni zadovoljni da mu bude drugo ime Vasilis, a ko zna mozda bude samo i to videcemo....

(odgovor članu tanjica85)
Direktna veza do poruke: 473
12.4.2012 13:50:30   
nina26
ili Todor Vasilije?

Pa to ti je Teodor Vasilis, samo sto bi ga na nasem zvali kao sto si ti napisalauser posted image

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 474
12.4.2012 14:03:33   
Ana RR
Nina, baš mi se dopada user posted image moćno deluje user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu nina26)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here