Sanjica26 RR -> RE: Školske tašne (23.4.2019 23:26:31)
|
IZVORNA PORUKA: milicicak Na sta da obratim paznju kod kupovine ranca? I kako su vam se pokazali oni sto se vuku? I kad su snizenja ili sam vec zakasnila? 😀 IZVORNA PORUKA: Ivanka 75 Ti sto se vuku su teski sami po sebi, Ivin je 900gr, bez točkića. Jesenas je jedna mama zalila kako su ranci teski i ja uzmem i izmerim komplet ranac za cetvrrsk, tada ima najvise casova. Samo knjige - 2.3kgPernica 300gr (ona dupla sa svim i svacim u njoj) Dodala flasicu vode 0.5L, pakovanje papirnatih i vlaznih maramica, kutija sa uzinom, plus tezina ranca od 900gr, i sve izaslo oko 4.5kg. S tim sto Ivka ubaci jos po neku dranguliju unutra, nekad zaboravi da izvadi knjige od prethodnog dana pa ih tegli dva dana zaredom 😊 Trenutno nosi jedan najobicniji zeleni sto je mm dobio na nekoj prezentaciji pre mesecak dana. Oset__no laksi cetvrtkom. Izgurace do kraja skolske godine a onda joj kupujemo drugi, ipak ovaj nije za nju. A onaj princeza ranac na tockice nije ni mrdnuo, nigde pocepan, u besprekornom stanju posle skoro 4 god upotrebe (moja mama joj ga kupila za 4 rodjendan, kostao ko petra kajgana) Moj savet, laksi ranac od kvalitetnog materijala, sa ojacanjima na ledjima.
|
|
|
|