Dora89 -> RE: Posle odnosa sve iscuri van - da li je to normalno? (25.2.2018 14:13:41)
|
To je sve normalno, za oplodnju je dovoljna vrlo mala količina. I ja imam zavaljenu matericu, i trudnoća se odvijala skroz normalno, ali je posteljica bila nisko usađena. E, sad, ne znam da li je položaj materice doprineo da posteljica bude nisko usađena, ali sam po sebi položaj materice ne menja ništa u trudnoći. I bez problema sam ostala trudna, i to bez ležanja, a sa tuširanjem. [sm=smiley36.gif] Za nejednaku dužinu ciklusa postoji ono pravilo da se od najkraćeg oduzme 20, a od najdužeg 10, i između ta dva broja su "kritični dani". Pošto i ja imam nejednaku dužinu ciklusa, ja ovako računam, i mislim da je ok. Znate za računanje za ujednačene cikluse "-14 dana, pa 4 dana pre i 1 dan posle". Ja to računanje uradim za najkraći i najduži ciklus, pa povežem najmanji i najveći br. Npr. za 26 dana su plodni dani od 8. do 13. dana, za 30 dana su od 12. do 17. dana, e, pa, znači, za mene važi period od 8. do 17. dana. Takav način računanja me nikad nije izdao.
|
|
|
|