Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
| Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Kada ste postale svesne trudnoće? 21.1.2009 15:38:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma kakva ljutnja, taman posla! Neka i treba... ima nas dosta bez ikakvog iskustva i znanja... Ajd videcemo, nadam se da ce sve doci na svoje...
|
|
|
|
RE: Kada ste postale svesne trudnoće? 21.1.2009 15:42:46
|
|
|
|
Anoniman
|
U jednom momentu sam napisala da ja otvaram mnogo tema koje se nekim ženama čine smešne, ali ja kada sam bila trudna ja toliko nisam imala pojma ni o čemu, i toliko mi je falilo nešto tipa ovog foruma da se informišem...
|
|
|
|
RE: Kada ste postale svesne trudnoće? 22.1.2009 8:25:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Upravo sam i ja prva za to otvaranje tema, jer pokusavam sto vise da se informisem... ipak mi je ovo prva trudnoca i nju zelim da izguram do kraja... zelim da budem upucena koliko je to moguce, bez obzira na price kako bi trebalo biti sto opustenija i sl. Vidim da se ovde postavlja pitanje za pol deteta.. kako to mogu znati novopecene trudnice? Izgleda da sam opet promasila temu! pih
|
|
|
|
RE: Kada ste postale svesne trudnoće? 22.1.2009 15:52:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Sada na novoj ringeraji imaš Kineski kalendar za određivanje pola bebe, idi isprobaj ga. Inače imaš u vrhu stranice Google pretraživač, ukucaš reč, npr "pol bebe" i enter, i on ti izbaci sve teme koje su otvorene vezano za pol bebe.
|
|
|
|
RE: Kada ste postale svesne trudnoće? 23.1.2009 10:44:55
|
|
|
|
Anoniman
|
thanks, thanks... isprobacu sigurno! e, samo da se pohvalim da sam uspela da otvorim bolovanjeeee... presrecna sam, jer cu sad moci da mirujem vise...
|
|
|
|
RE: Kada ste postale svesne trudnoće? 24.1.2009 15:21:36
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Kada ste postale svesne trudnoće? 24.1.2009 22:31:34
|
|
|
|
BINCE
|
iskreno ja jos nisam svjesna....
|
|
|
|
RE: Kada ste postale svesne trudnoće? 8.2.2009 11:59:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo, skoro 8 nedelja, a jos uvek nisam svesna, jer me ubise ove mucnine! Mada, kad vidim negde bebicu, odmah se raznezim i pozelim da svoju vec drzim u narucju! :)
|
|
|
|
RE: Kada ste postale svesne trudnoće? 8.2.2009 12:21:55
|
|
|
|
kumara
|
Trinny!!! Bas sam se pitala gde si!!!!!
|
|
|
|
RE: Kada ste postale svesne trudnoće? 8.2.2009 12:29:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Joj, Lenche, prvo sto sam u krevetu vec skoro 3 nedelje, a drugo, tek sam pre par dana uspela kuci da sredim net. Nisam ga imala otkad sam otisla na bolovanje. Pih
|
|
|
|
RE: Kada ste postale svesne trudnoće? 27.4.2009 9:48:36
|
|
|
|
marince1
|
ja sam u 15 nedelji i uopste nisam svesna!Nisam imala one mucnine i povracanje ,tako da jos nemam taj osecaj!
|
|
|
| Stranica: [1] |
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Da li je sigurno uzimati aspirin tokom tru...Da li je uzimanje lekova u trudnoći sigurno jedno je od najčešćih postavljanih pitanja među trudnicama, a danas vam odgo...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?