Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 1.3.2017 12:21:30
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Nimfa Mi smo sad u devetom mesecu ali se prebacujemo ovde jer ruckamo sve Voci sad si mi bas osvezila ideje Inace zanima me koliko puta piju vase bebice mleko dnevno? Meni je dr rekla cetri kase dnevno i dva puta mleko, a ja sam vec bez ideja za ruckanje osim za rucak tu vec i smuckam nesto,ali ovako izmedju sve vrtimo u krug i vidim da mu je vec dosadilo. Inace mi ruckamo i paradajz imala sam u zamrzivacu ,i uskoro ubacujemo papriku Kod nas ujutru mi pred spavanje mleko i tri kase kao dorucak, rucak i vecera, a gde nadje cetvrtu..i ovako imam utisak da po ceo dan samo jede
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 1.3.2017 15:51:29
|
|
|
|
Nimfa
|
Danas smo za dorucak keks i bananu, rucak : pileca dzigerica ,krompir, boranija , za uzinu vocni jogurt i posle jogur i prezla
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 1.3.2017 22:53:39
|
|
|
|
vocicana
|
Nimfa moj sin isto pije dva puta mlekce. Jedno nakon dorucka izmedju dorucka i rucka i sledecu flasicu pre spavanja. Sutra za rucak, sargarepa, spanac,krompir i curka Prekosutra cemo sve ovo samo sa zumancetom. Dorucak ce mu biti palenta sa jgurtom a za veceru verovatno coko griz sa bananom.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 3.3.2017 12:21:46
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Doručak Frutolino sa bananom. Rucak piletina, spanac, sargarepa. Zadnja dva dana ručak, a ni veceru (palenta) skoro uopšte nije jela. Videćemo danas...
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 3.3.2017 20:06:27
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Danas dorucak banana, mleko i keks Rucak spanac, krompir i zumance Vecera Nestle .zitarice.... Sad kas pisem bas se setih nema nam Ed odavno ...
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 4.3.2017 10:22:01
|
|
|
|
vocicana
|
Ja sam definitivno izbacila Cokolino, juce mu je gejzir iz usta izasao sa povracanjem. Strasno. Dorucak palenta sa jogurtom Rucak sargharepa krompir kukuruz i zumance Vecera puding od vanile koji sam vec napravila sa grizom.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 4.3.2017 16:42:56
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Doručak Nestle pirincane pahuljice, rucak bundeva, krompir, zumance. Vecera ce biti hleb sa kiselim mlekom, verovatno.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 4.3.2017 16:44:25
|
|
|
|
Khaleesi
|
Voci kako pravis taj puding sa grizom? Zvuci ukusno...
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 4.3.2017 21:17:52
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jel to obican puding? Kod nas dorucak banana i vocni jogurt od jagode. Rucak kukuruz, krompir i curetina Vecere nije ni bilo..veliki razmaak smo jutros napravili pa je dobio samo mlekce.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 5.3.2017 10:20:35
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Doručak, proso sa jabukom i kruskom,rucak piletina, krompir, spanac. Vecera makarone sa jogurtom.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 5.3.2017 17:16:16
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Uzela preko onih DM vaucera kasicu sa Mangom, kad mi je zena donela teklicu od 360 gr...ja zinula...ja ocekivala onu standardnu teglicu. Sutra to moramo da probamo.
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 6.3.2017 7:51:56
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Doručak Nestle pirincane pahuljice, rucak junetina, spanac, grasak. Mamike,kad ste uveli pasulj? Ja nesto razmišljam, mislim da sam sinu oko desetog meseca, ali nisam sigurna.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 6.3.2017 12:35:51
|
|
|
|
vocicana
|
Dobar dan. Dorucak palenta Rucak: krompir, sargarepa , brokoli i celer sa curetinom Vecra puding od vanile sa grizom. Puding kuvam standardno, samo sto grizz vec skuvam u mleku i kada je puding gotov umesam skuvani griz, jos 1 minut dokuvam na tisoj vatri, rasporedim u cinijice i svaku prekrijem prozirnom strec folijom. On smaze punu cinijicu. Ili umutim krem puding od DR. Oetker-a, jako je lep, cokoladu ili vanilu pa u zavisnosti od raspolozenja stavljam voce ili keks ili griz. Obozava. Anck, taj pire od manga je bIO iz DM=-a, moj sin to isto voli, dodatak uz griz ili proso, super je. Imamo i vaucer za to u onoj Babylove brosurici. Iskoristi ga brzo, ali je strasno ukusan.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 6.3.2017 12:47:35
|
|
|
|
Nimfa
|
Dorucak : griz sa vocnim jogurtom od visnje , Rucak : Piletina , karfiol i zelena mesavina , Vecera : Kiselo mleko sa palentom ili sa hlebom , Cetvrti obrok izmedju rucka i vecere : Banana i keks
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 6.3.2017 12:51:25
|
|
|
|
vocicana
|
Nimfa divan menio. E da, ovaj puding je isto ekstra lep to i ja jedem, sa kuvanim pirincem. Ist ga pred kraj kuvanja pudinga ubacim vec kuvanog jos na minut sve zajedno ukuvam i to je to. Kao puding sutlijas. Sto mi se jede sutlijas....mmm
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 6.3.2017 13:09:01
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Da bio iz Dm-a Mi doruckovali jabuke,proso,bananu i jogurt Rucak cvekla i karfio sa junetinom
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 6.3.2017 21:26:28
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
veceras ruckali uz griz mango, mnogo je lepo!
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 7.3.2017 8:09:25
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Doručak visnje i banana, rucak makarone, junetina, šargarepa.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 7.3.2017 13:45:01
|
|
|
|
vocicana
|
Rekoh ti ja, mango je super. aJa ne smem ni da pisem vise, pored toga sto nemam ideja strasno.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 7.3.2017 13:50:58
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Za dorucak pojeli ostatak sa malo plazme. Moram opet ici ovih dana da kupim da iskoristim vaucer do 31.03
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 7.3.2017 17:08:59
|
|
|
|
Nimfa
|
Dorucak : Keks i mleko , Rucak : Piletina,krompir , sargarepa , crni luk i paradajz , Uzina : Banana , Vecera : Palenta i jogurt
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 7.3.2017 17:19:36
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mango ja kupujem svez. Ocistim, iseckam i stavim u zamrzivac. I onda vadim. To vam je jos.bolje da ne morate odmah da upotrebite.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 9.3.2017 5:51:19
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Doručak, jabuka i kruska sa Frutolinom. Rucak, junetina sa krompirom i spanacem.
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 9.3.2017 8:07:19
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kako samo jedemo jedno te isto voce, kupih mu borovnice u jabuci, gde pise za 4 meseca sad se razmisljam da li to da mu dam... kad se i daju borovnice uopste?
|
|
|
|
RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo 10.3.2017 9:15:05
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
O sad citam da Mango ide od godinu dana... eto..pozurili smo. Za dorucak spremam palentu sa jabukom, a rucak, bundeva, brokoli i junetina Dajte ideje za veceru, kod nas je cesto vecera Nestle zitarice , griz sa keksom. Znam da su slicne sa doruckom ali, eto dorucak menjamo al nam je vecera bas jednolicna
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Majke će imati pravo na poseban staž i uve...Zahtev može da se odštampa sa sajta Fonda www.pio.rs ili da se preuzme u filijali, a u okviru samog obrasca zahteva nala...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?