dunja RR -> RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo (23.4.2015 20:22:20)
|
MK, kao i uvek, veliko hvalaaaaa! Spremiću onda cveklu uskoro, nemam expres lonac, onda bolje u rerni. E sada, opet imam jedno hit pitanje [sm=smiley36.gif] Kada hoću da mu dam jogurt, izvadim ga iz frižidera a on hladan. Ne mogu da ga grejem (probala, ono ne liči ni na šta posle [sm=jezicek.gif]), šta da uradim da mu dam sa recimo ovsenim pahuljicama. Da ga držim neko vreme na sobnoj T ili šta? I drugi hit, već sam čini mi se pitala, kada mu dam plazmu on uzme i u startu odgrize veliki komad, mene strah i odmah vadim prstom da se ne udavi. Kako tu da postupim, kako da preživim(o) taj komad. On ne žvaće već guta, čini mi se, jer kada god (inače sa hranom) naleti na veći komad, kreće zagrcavanje, a mene i tatu oblije hladni znoj. Zato još uvek idem linijom manjeg otpora i blendam, ne sve ali dosta toga. Meso uvek, moraću sutra da probam seckano. S inače ima 8 zuba, ali i sledeći samo što nisu, već su nabubreni desni. Projica zvuči ukusno, moraće se napraviti i z mamu i za dete [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|