Klarita -> RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo (12.1.2015 14:49:16)
|
Juce na RR druzenju rece Jole da joj pedijatrica rekla da bi u uzrastu od 8 meseci trebalo da ima ukupno 850ml mleka [img]http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/n025.gif[/img] mi imamo 9m i sve i da sracunam nema ni 600ml[sm=zmeden.gif] N vec dva dana odbija mleko, sve sto u sebi ima mleko...juce popodne je pojeo Sinlac (hvala Mod) i oko 20i30 odbio mlkeo uz zestoko plakanje i bacakanje...pa je zaspao i probudio se oko 23i30 i opet odbijao mlkeo i na kasicicu, pa sam mu spremila 7corn Milupa sa tim mlkeom, ni da lizneeeeee...pa mu je mm "naucnik" po pitanju ishrane dece napravio AD mleko sa plazmom a ja beeesna otisla na spavanje...kaze pojeo jedva pola...videla jutros ciniju...ostao budan do 3h...K i ja uredno spavale, a on sa tatom gledao film iz ljuljaske i nista se bunio nije. Jutros mu ponudim opet 7 corn sa mlekom i opet plakanje i bacanje...damo mu jogurt sa hlebom, on se razvali, posle pola sata mu ponudim voce sa zitaricama, pojede onih 190gr, pa posle dva sata mu ponudim mleko, on poce da place cim video flasicu[sm=zmeden.gif] dam mu slanu kasicu, Hipp sa jagnjetinom, smazao je sve...nisam pametna, majke mi
|
|
|
|