mirkam -> RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo (23.10.2014 10:26:21)
|
IZVORNA PORUKA: mirkam Isteklo mi je vrijeme za uredi, a pade mi i ovo na pamet. Nije tema, al ne znam gdje bih drugo pitala. M i dalje bljucka.Ne posle svakog ubroka i ne puno, ali desava se. Primijetila sam da obavezno bljucne posle nekog vremena ako jede zitarice ili keks sa kravljim mlijekom, ili jogur (sa bilo cim). I to ima uzasno jak miris, kao kiselina, ne znam kako da vam objasnim.Drugu hranu kad bljucne (a to je bas rijetko) uopste nema jak miris. Je li to normalno, ili njemu smetaju mlijecni proizvodi (kravlje mlijeko) [sm=zmeden.gif] Samocitirala sam se, ako niste vidjele. Voljela bih da mi neko ovo prokomentarise ako je imao slicnu situaciju. Inace svakako planiram da pitam i dr, ali znam da ce mi vjerovatno kao i do sad reci-prolazna faza, dok napreduje sve je ok i tako to.A mene bas brine. Doco, potouno sam i ja opterecena kolicinom. Samo jadan bananu jede bez mjetrenja [sm=smiley36.gif] Ja nemam zdjelice sa mjerom, nego mu rucak dajem iz teglica od kupovne kasice, a ostale obroke mjerim vodu ili mlijeko pa presipam u tanjiric pa mutim dalje [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|