little_one -> RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo (22.10.2014 8:53:02)
|
Znam da je off, ali prije par mjeseci smo imali situaciju sa Andreom. Elem, skuvam ja supu i skuvamo jos makarone sa junetinom. A ona obozava makarone. I tako postavim ja supu i ona skapira da se kuvaju i makarone i nece supu, i samo trazi koneeeeee, i mi fino pojedemo supu, a ona ni makac...i mi je skinemo sa stola jer nece da jede, mi rucamo a njena supa i dalje ceka. I tako se vracala za sto par puta, i cekala da dobije kone a supu odbijala, na kraju je, nakon cca 2 sata oblijetanja oko stola, pojela supu sve do zadnje kasike i onda tek rucala kone....sad vise ne probira [sm=smiley36.gif] uglavnom. AL dobro, ona je vec velika tad bila i svjesno je probirala, ove manje mozda muce zubici ili cak grlo, kad god bi Andrea odbijala da jede nesto bi je sigurno mucilo. Al tad ne bi nista ponudjeno jela [sm=smiley13.gif] Misho, oformi joj strogo obroke, nema grickanja izmedju, to je i mene izludjivalo, moji joj daju ponesto, jos se provuce jos nesto a onda nece da ruca i tako...nema, od obroka do obroka, izmedju moze da dobije jabuku, ona otvara apetit, barem meni [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|