|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ishrana bebe od 9-12 meseci II deo
7.10.2014 21:48:40   
Misha i Ljisha
i kako mu se svidelo?user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 526
7.10.2014 22:13:11   
dijana1*
svidelo se i njemu a i mamiuser posted image
Ceo dan se izvinjavam ako se osecam na beli lukuser posted image
E sada , veceras se ukakio a ja nisam provalila kada i kada sam skinula pelenu guza sva crvena. Pa ne znam da li je kaka dugo stajala pa mu je guza pocrvenela ili je od hraneuser posted image Inece cim se ukaki u roku od 2-3 min ga presvlacim.

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Misha i Ljisha)
Direktna veza do poruke: 527
8.10.2014 6:43:57   
Misha i Ljisha
Dijana ne secam se da li se D guza crvenela od paprike i luka. Doduse mi smo imali crvenilo i ojed samo jednom (i to ju je sveki cuvala i zena mislila kako ni ne treba da proverava da li se D ukakala jer je tad u 99% slucajeva kakila na nosi). Ti prati i sledeci put kad bude jeo papriku sa lukom pa ces videtiuser posted image . drago mi je da mu se svidelo. To je njima sjajan ukus nakon silne "bezukusne" hrane beli i crni luk im dodje vauuuuuuuu

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 528
8.10.2014 10:39:35   
mirkam
Ja juče stavila malo paprike u ručak (kvala) i čim je probao namrstio se i ni da lizne više.Baš bzv,a samo sam mrvicu stavila..Nisam znala šta da radim,ostade mi dijete gladno,i dam mu onu gotovu Hipp jednu jedinu koju hoće od kupovnih i nju je jeo.Onda probam posle par kasicica Hippove da mu dam ovu sa paprikom,i kunem vam se neće da zine!Kao da provali po mirisu ili kako već.Ja opet zahvatom kupovnu,zijeva bez problema.E pa strašno.

Direktna veza do poruke: 529
9.10.2014 14:49:14   
emicaa
T u zadnij nekoliko dana skroz malo jede,par kašikica i gotovo ne znam da li to ima veze sa zubima,mlijeko popije ali ovako hranu slabo,ni domaće ni kupovne kašice neće.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

Jer smo tako u mogucnosti ...

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 530
9.10.2014 16:30:16   
doktorkakristal
EMICE mozda je samo zubi muce

'OVO JE ZIVOT NIJE RAJ,NE MORAS DA BUDES SAVRSENA "
Čekanje je tihi i surovi ubica. Okrutni krvnik.

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 531
9.10.2014 16:34:30   
emicaa
Pa moguće jer raste joj drugi,a i nisam bila sigurna da li slabije jedu kad rastu zubi.

Od svih odluka koje sam donijela u životu za jednu se nikad nisam pokajala,da postanem majka <3

(odgovor članu doktorkakristal)
Direktna veza do poruke: 532
9.10.2014 22:33:09   
mirkam
Mi danas konacno probasmo proso, a kupila sam ga prije mjesec dana user posted image
Dodala u rucak i spremila jos jedan rucak u slucaju da mu se ne dopadne.Medjutim poruckao on kao pravi, nije bas bio preodusevljen al pojeo.Bas me raduje, inace je bas tezak za "nove" namirnice.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 533
12.10.2014 11:36:31   
dijana1*
Probali smo i kupususer posted image
Jos nam ostaje grasak i boranija.

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 534
12.10.2014 13:49:09   
Misha i Ljisha
user posted image hahah moja D probala kupus tek sa godinu i po, ja se utrtala da joj dam kupus zbog gasova aahahaha Bravo za derana

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 535
12.10.2014 13:52:09   
Sanjica26 RR
MLj kad sme bese nar?

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Direktna veza do poruke: 536
15.10.2014 11:33:04   
emicaa
ajd molim vas prosvjetlite kako da ovom svom djetetu spremim rucak jer ona i dalje nece domace kasice,mislila sam mrkvicu,tikvicu,papriku,bjeli luk i malo pavlake.da li da to sve skuvam pa dodam pavlaku ili prodinstan user posted image

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 537
15.10.2014 12:05:43   
Misha i Ljisha

IZVORNA PORUKA: Sanjica26

MLj kad sme bese nar?

nakon godine.

Emice ponudi joj ono sto vi jedete za rucak. Samo nemoj jako da zacinis. To je moj savet. I ako ikako mozete zajedno svi da jedete. Pusti je nek jede prstima kako god ali neka jede u drustvu i da vidi da rucka isto sto i svi.

Direktna veza do poruke: 538
15.10.2014 13:07:22   
emicaa
Hvala Ljišo,šta bih ja bez tebe user posted image
E sad još jedno pitanjce,večeras sam mislila nama pravit špagete karbonara,jel smije i ona to jer ima jaje.

Direktna veza do poruke: 539
15.10.2014 13:47:48   
Misha i Ljisha
zumance si uvela pretpostavljam. ako nisi belance uvela ja bih joj ipak dala nesto sto ima belance u toku pre podneva. Da ne bude prvi put dajes i to uvece.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 540
15.10.2014 13:55:51   
emicaa
Bjelance nisam još,držim se onog ne prije godine mada njoj će godina za tri sedmice.

Direktna veza do poruke: 541
15.10.2014 13:59:54   
Misha i Ljisha
mozes uvesti onako u nekoj piti ili slicno a bas da jede belance sacekaj godinu. Kazem ti npr proja sa jajima za dorucak je ok.

(odgovor članu emicaa)
Direktna veza do poruke: 542
15.10.2014 14:17:15   
mirkam
Dijo,kako si mu kuvala kupus?Ili si od vašeg ručka odvojila?
I da pitam,jel rano da počnem da mu odvajam od nseg ručka prije začina?
Ja njemu sve kuvam,a nama npr prodinstam na ulju luk i šargarepu,pa dodam meso,pa dalje ostalouser posted image

Direktna veza do poruke: 543
15.10.2014 22:19:18   
dijana1*
Mirkam , par listova kupusa sam syavila u hladnu vodu do kljucanja pa sam tu vodu prosula a kupus stavila u drugu serpicu sa mesom da se kuva.
Jos uvek mu spremam posebno ali po nekada odvojim i od naseg pre zacina.
Mirkam inace sve kuvam i pred kraj samo malo posloim. A od kada sam uvela luk na maslacu malo prodinstam luk i dodam meso, povrce i vodu u kojoj se kuvalo i bude bas ukusno.
Emice i Kosta se poceo buniti za vreme jela pa mu isitnim hleb koji on sam stavlja u usta a ja trpam glavni rucakuser posted image
Danas sam mu kupila neke Lino keksice, odlicni su. Ranije ih nisam vidjala.

< Poruku je uredio dijana1 RR -- 15.10.2014 22:20:09 >

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 544
15.10.2014 22:29:18   
Sanjica26 RR
I mi smo juce probali kupus. Dadilja joj je spremila rucak. Kaze da je sve poruckala. Danas joj je spremila supicu sa puno povrca i mesa. Definitivno ovo dete voli da jede.user posted image

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 545
15.10.2014 22:35:58   
dijana1*
Super Sanjice, samo neka ruckajuuser posted image
Kosta isto obozava da jede toliko da moram da se krijem od njega kada jedem inace vriska hoce i onuser posted image

Direktna veza do poruke: 546
15.10.2014 22:40:15   
Sanjica26 RR
Tako i ja radim. Krijem, jer ako se pojavim sa hranom trazi i ako je u medjuvremenu jela.user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 547
15.10.2014 22:46:52   
dijana1*
Hahahah prvo sam mislila da je gladan pa sam mu davala. E onda sam pokusala da jedem odmah posle njegovog obroka ali neeee on bi i moje. Tako da se sada krijemuser posted image
A danas smo bili u prodavnici i mm stao kod slatkisa da izabere nesto za njega i Vuka, jaoooo kada je Kosta poceo da vristi, hoce i on user posted image

Direktna veza do poruke: 548
16.10.2014 9:51:18   
mirkam
I mi smo kupili te Lino keksice,ali ih još nismo probali.On u poslednje prijeme prilično slabo jede,pa mu ništa ne dajem izmedju obroka jer me strah da ne pokvari obrok.Mada mislim da to i nema neke veze.Baš ću mu danas dati da proba user posted image

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 549
16.10.2014 9:53:13   
dijana1*
Mirkam ja mu izlomim keksice i on sam hvata rukicom i gura u usta. Boze kako je samo sladak i smesanuser posted image

(odgovor članu mirkam)
Direktna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Pripremite bebinu kožu za hladno i vetrovi...
Od najranijeg perioda detinjstva potrebna je pravilna nega dečije kože kvalitetnim preparatima koji neguju i obnavljaju ...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here