RE: Često mokrenje u trudnoći (Puna verzija)

Forum >> [Trudnoća] >> Trudnoća i porođaj

Poruka

Jole84 -> RE: Često mokrenje u trudnoći (29.12.2015 0:47:48)

Ma kakvi neprijatno, pa stvarno je nezgodno...dok se namestis, udremas, a ono dizi se...kolko god da je puta mucno je. U zadnje vreme sam jako umorna, pa se komiram nocu, osetim hladno mi u neko doba, a ja jednom nogom van kreveta, valjda sam krenula do wc-a pa se uspavala [sm=jezicek.gif]

IvanaSK RR -> RE: Često mokrenje u trudnoći (10.2.2016 11:05:16)

Ja cu izludeti. Sinoc sam bukvalno na petnaest minuta isla do vc-a. Nikako se uspavati, bas mi je bilo grozno.

pipi_coco -> RE: Često mokrenje u trudnoći (11.2.2016 10:46:01)

I mene ovo piškaranje izluđuje više......ako nocu ustanem samo 3-4 puta samtram da je bila mirna noc [sm=smiley13.gif]

A da ne pricam da mi se dešava da se probudim u neka doba s atako strašnim pritiskom na mjehur da moram ici iste sekunde, da mi je kupatilo malo dalje svašta bi bilo [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Često mokrenje u trudnoći (17.6.2021 7:39:09)

Pozdrav... uvek idem redovno uwc da piskim ali mi se juce desilo da dva sata nisam imala gde da piškim, a piškilo mi se toliko da me je sve živo bolelo dok se nisam ispraznila i piškila sam jedno minut i više. I dalje me stomak malo boli. Mene zanima je l sam mogla nekako bebi da naštetim tako, deveti sam mesec.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 3 [4]