mama krava -> RE: Epiduralna DA ili NE (11.11.2014 18:42:34)
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Nisam protivnik epidurala samo sto imam dobru toleranciju bola i uredno sam predisala kontrakcije. Meni je jedino onih pola sata pred porodjaj bilo "cupavo" ali opet izdrzljivo, E i ja sam ovako razmišljala, ali je meni to čupavp trajalo 4 sata! Apsolutno sam ostala bez snage i pocelo je sve da mi se vrti, i zamalo da odem na CR. Medjutim, izgurala ju je babica... Tako da sam rekla, sledeci put epidural, OBAVEZNO!!! I primila sam ga, iako je majstor bio karlicno, ali mi ga nisu dali dobro, a ja na indukciji, i sve skacem po onom stolu od bolova, a anesteziolog prolazi i mase mi... Ja onda skapiram, da bre, ovo nesto nije kako treba i počela da se derem, da dodje, jer ja necu nista da platim [sm=hudicek1.gif], jer ovo sr... ne deluje! Onda mi dadoše ponovo, i totalno sam se oduzela od struka na dole! E, onda dodje neka teta spec, dr, mr (samo to sam zapamtila da joj je pisalo na pločici) i kaže - šta mučite ovu ženu kad je dete karlično_ I odvedoše me u slu i dadoše mi total[sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif][sm=9nebesa.gif]. I tako sam ja nadrogirana rodila mog Tarzana.... i bilo mi super jer mi je ostao kateter od epi jos sutra dan, pa sam se malo dopingovala...[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|