mati -> Krvarenje u drugom i trecem tromesecju (18.6.2013 14:44:54)
|
Nisam nasla ovu temu , samo clanak... Prvi put se javilo u 16. nedelji i bilo je kao prvi mlaz [sm=hudicek1.gif]. Trajalo je par minuta i dok sam otisla do bolnice, samo iscedak. Dr je to pripisao hormonima i povecao mi utrogestan na 3x200 i gynipral i verapamil na 6 sati i na 12. Drugi put se desilo odmah nakon par sati, uvece... Drugi dr, druga dijagnoza, posteljica preko unutrasnjeg usca, strogo mirovanje... Treci put, vec naredno vece,, posle ova dva odlaska... Vise nisam znala ni sta da ocekujem... Opet druga dr i ostavlja me u bolnicu, primila sam intravenski gynipral. Utrogestan 3x200 iskljucene tablete gyniprala i verapamila. Ostala sam cetri dana u bolnici, krvarenje prestalo... Tek kuci sam videla jos jednu dijagnozu, separacija amnionskih ovoja, ali nisam imala pojma ni sta je ni kako, jer mi niko nista nije ni pricao u bolnici. Posle samo cetri dana braon iscedak , kroz sekret. Odmah sam otisla u bolnicu ali mi je dr rekao da ne dolazim vise ako nije sveza krv... Danas sam bila na kontroli, dr mi se izdrao, zasto me moja dr nije u medjuvremenu gledala, rekao da nema krvarenja i iskljucio mi utrogestan u podne... Malo sam opsirna, ali ako bilo ko ima sl. iskustvo, znacilo bi mi...[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|