Trcosava -> RE: Lohije (krvarenje nakon porođaja) (7.1.2010 11:17:35)
|
Svi nam pričaju kako ne valja da deo posteljice ostane unutra, sepsa bla bla bla... Kad je izašla posteljica pitala sam doktorku jel cela i da li je sve ok - rekla je da jeste. Danas smo išli kod pedijatra i ja kao, aj da skoknem do giške da zakažem, jbg da ne idem sad baš odmah pošto mi i dalje curka a i nisam obrijana (kao da sve koje idu kod ginekologa se brijaju no meni glupo da odem čupava) i ona kao ako možeš ajde sada, pošto posle ide na odmor i tek 25. mogu da dođem... Pregleda ona mene, kaže da je ovako sve ok, pritiska mi stomak, mene ništa ne boli osim ožiljka, malo osećam zatezanje. Kaže dt ja ću i uz da uradim - kad ono tamo nešto ima... Kaže da joj se ne sviđa i da je to verovatno razlog što i dalje ''krvarim'' (sutra će tačno 7 nedelja od porođaja) i dade mi žena uput za bolnicu. Sutra idemo, da vidimo da li će raditi ''reviziju'' ili mi dati terapiju. Ima li koja iskusna da mi kaže šta je to što je ostalo unutra, ako mi je posteljica bila cela? Koliko vidim na sličicama nešto je 7.7 cm - šta pojma nemam. Ovo ću kopirati i u ''lohijama'' jer spada i pod posteljicu i pod lohije
|
|
|
|