RE: Lohije (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Posle porođaja

Poruka

Ana RR -> RE: Lohije (12.5.2012 10:12:20)

CM, znam kako ti je, i ja sam imala ogroman broj ešerihije. Što više tečnosti unosi, pij antibiotik i biće ok [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

crazymama -> RE: Lohije (12.5.2012 13:35:19)

sve znam, hvala... [sm=smiley31.gif]

peca -> RE: Lohije (12.5.2012 13:55:16)

I ja sam imala goste posle, jos na ranu koja srtucno od strane dr. "zjapi" [sm=smiley36.gif]

Ali isnteresantno, ja je nisam imala u urinu, nego sam radila bris rane, tu je bilo.

CM cim se resis napasti to je kraj curkanju, mirisima i svemu ostalom, nadam se da ces brzo da ih porokas [sm=smiley31.gif]

crazymama -> RE: Lohije (12.5.2012 14:49:38)

a i konci mi ne mrdaju... dr kaze ispasce sami, ako ne, dodji da ih skinemo... ja bih radije da ispadnu sami.

cockic -> RE: Lohije (12.5.2012 14:53:27)

crazy meni oba puta konci nisu sami ispadali nego sam isla kod dr koji me poradjao
da mi skine nista to ne boli mozda je samo malo neprijatno.

ja sam ih skidala oba puta oko 23-24 dana tako mi je on rekao [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

^iva^ -> RE: Lohije (12.5.2012 14:55:33)

ispasce sami meni tek sad ispadaju treba im malo vise vremena ustvari nisu konci nego strune [sm=smiley1.gif] ja sam prvi dan mislila da su me zahevtali hevtalicom tako je izgledalo na dodir [sm=smiley36.gif]

crazymama -> RE: Lohije (12.5.2012 15:19:36)

sacekacu ja jos, ivo, isto i kod mene kao heftalica :)))
tako su mi i za kateter rekli ne boli, malo je neprijatno, pa sam skakala na luster kad su mi ga stavili...

peca -> RE: Lohije (12.5.2012 15:36:32)

Topla preporuka za sve koji se dvoume, skidajte konce ! Ja sam skinula u d.z. i preporodila sam se od tad ! Mene su i zatezali, uzas... nesto je ispalo samo, ostalo sam skinula... BUKVALNO NISTA NISAM OSETILA !!! Nas dve se raspricale, ona na tenane secka, sutradan nova zena [sm=bravo.gif]

New Mom -> RE: Lohije (16.5.2012 16:52:31)

Konačno juče (posle 5 nedelja i 2 dana) prešla na dnevne uloške. Iako se i oni "prljaju" malo, više nema potrebe za pravim.

crazymama -> RE: Lohije (16.5.2012 19:26:02)

ja sam danas presla na obicne pamucne uloske, naturella, jer mi curi samo zuckasto po malo... ne moram vise mrezaste?

mejvis -> RE: Lohije (17.5.2012 6:36:47)

Ako ti je rana zarasla mislim da ne mora. Naturela sam i ja koristila,  dobri su, pamučni. 

crazymama -> RE: Lohije (26.5.2012 1:05:40)

prestale lohije, vec je poceo da me bolucka stomak kao pred menstruaciju... pretpostavljam da to sledi, obzirom da ne dojim..?

Anhelito -> RE: Lohije (26.5.2012 14:11:28)

CM ako ne dojis da, verovatno te to ceka. Ima dosta zena koje i doje pa opet dobiju ciklus a kod tebe ce se to sigurno desiti ranije.

New Mom -> RE: Lohije (26.5.2012 14:42:42)

IZVORNA PORUKA: crazymama

prestale lohije, vec je poceo da me bolucka stomak kao pred menstruaciju... pretpostavljam da to sledi, obzirom da ne dojim..?

Materica se dovodi u normalu. Ja dojim, pa opet već danima imam takav osećaj, a tako mi je bilo i sa KL.
Menstruacija se prosečno (po knjigama) uspostavlja oko 3 meseca posle porođaja (ako se ne doji).

Anoniman -> RE: Lohije (26.5.2012 14:47:42)

Ja nisam mnogo imala koristi od knjiga [sm=smiley36.gif] "Dojila" sam tj izmuzavala mleko al što se materice tiče to mu dođe na isto, i dobila sam čim su stale lohije, bez pauze. Ja mislila da su lohije a dr mi rekla dok mi je radila UZ, pa ti si dobila. Ne da sam se zbunila, niš mi nije bilo jasno. [sm=smiley36.gif]

New Mom -> RE: Lohije (26.5.2012 14:50:36)

Nije poenta samo dojiti, već da nema razmaka između podova većih od 4 sata, to blokira rad jajnika i sprečava menstruaciju.

Anoniman -> RE: Lohije (26.5.2012 14:56:34)

Pa u to vreme je Žaba jela na recimo 2 do 3 sata jer je ranije rođena i manje telesne mase a ja izmuzavala svaki obrok, tako da sam se i mnogo češće izmuzavala od ta 4 sata al mi to nije pomoglo. [sm=smiley13.gif]

miva -> RE: Lohije (29.5.2012 14:46:38)

Mene su lohije mucile oko 50-tak dana, i posle toga mi se javljao samo onaj zuckasti, vodnjikavi iscedak, a pogotovo dok dojim. E taj iscedak me jos uvek muci a proslo je 4 meseca, da li je to normalno? 

cockic -> RE: Lohije (29.5.2012 14:57:29)

ja sam sina dojila ne na 4 nego na 1h,i dan i noc pa dobih posle lohije
znaci za nekih 40 dana stigla je

u mom slucaju nema veze koliko cesto dojim izgleda da mi tako hormoni rade.
sad sam dobila tacno kad je lena napunila 3 meseca,a i ona nocu u zadnje vreme
cesto siki[image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley29.gif[/image]a rekoh sebi ako joj dajem nocu kad je veca tako ce mi biti sve dok bude
sisala ali sta cu kad mi je zao da place [image]http://www.ringeraja.rs/forum/smileys/smiley13.gif[/image] 

pandina -> RE: Lohije (15.6.2012 8:26:10)

Posle tacno 16 dana presla sam na obicne uloske i pamucan ves [sm=bravo.gif].
Uopste ne znam sta mi je sa koncima. Da li je moguce da su ispali, a da nisam primetila?

miva -> RE: Lohije (17.6.2012 7:30:15)

Vrlo je moguce da su ti ispali konci, svakako nakon 6 nedelja treba da odes na kontrolu kod ginekologa pa ce ti on reci da li je sve ok.

JAmy -> RE: Lohije (22.7.2012 16:03:42)

Porodila sam se carskim rezom 31.05 i krvarenje je trajalo 20 dana,nakon toga samo sekret bijele boje.Medjutim,nakon 40 dana od porodjaja vratilo se krvarenje uz slabije bolove u stomaku.Prvo sam mislila da sam dobila mens ali krvarenje i dalje traje,mada je jako oskudno.Ne dojim vec 15 dana.Sada je to pocelo da me zabrinjava jer najvjerovatnije nije menstruacija.Sta vi mislite,sta bi to moglo da bude?[sm=zmeden.gif]

red3lilu -> RE: Lohije (21.8.2012 19:09:29)

Ne znam je li moguće da mi je VEĆ prošlo krvarenje? Od pre dva dana, dakle 6 dana nakon porođaja prošlo je krvarenje sveže krvi i nastavilo se sa žućkastim i prozirnim iscetkom??[sm=zmeden.gif]
Posle prve trudnoće mi je ovo krvarenje trajalo 5-6 nedelja potrošila sam tone uložaka, a evo sad ne mogu da dođem sebi da je to to??
Je li moguće?
Znam da treba da ispoštujem do 6 nedelja higijenu itd.. ali se pitam da ovo nije sumnjivo?

red3lilu -> RE: Lohije (27.8.2012 19:35:11)

IZVORNA PORUKA: red3lilu

Ne znam je li moguće da mi je VEĆ prošlo krvarenje? Od pre dva dana, dakle 6 dana nakon porođaja prošlo je krvarenje sveže krvi i nastavilo se sa žućkastim i prozirnim iscetkom??[sm=zmeden.gif]
Posle prve trudnoće mi je ovo krvarenje trajalo 5-6 nedelja potrošila sam tone uložaka, a evo sad ne mogu da dođem sebi da je to to??
Je li moguće?
Znam da treba da ispoštujem do 6 nedelja higijenu itd.. ali se pitam da ovo nije sumnjivo?

Od ove poruke je prošlo 3 dana kad mi se krvarenje iznenada, posle spremanja po kući, vratilo i dalje traje. Krvarenje ne traje po ceo dan već se sjuri posle dužeg ležanja ili nakon jutarnjeg buđenja...ono što me je zabrinulo, a sad nakon čitanja cele teme i smirilo je to što je krv "sveža" crvena pa sam mislila da nešto nije u redu samnom...u prvoj sam krvuckala konstantno, a sada sam nakon izlaska iz bolnice i tri dana pila Methyilergometrin pa mi je neobično što je krvarenje nastavilo...[sm=zmeden.gif]

red3lilu -> RE: Lohije (11.9.2012 14:55:53)

Ovde se sama sa sobom dopisujem[sm=smiley13.gif]...
Sinoć su mi počeli bolovi dole u stomaku i u krstima, danas se nastavili, čak i posle popijenog Panadola se nisu smanjili. Boli me kao pred menstruaciju. Krvarenje je pravo kao za vreme menstruacije, krv je crvene boje, jedino nije tako jakog intenziteta ali kaplje po malo, dovoljno da moram da promenim uložak prilikom svakog odlaska u wc...[sm=smiley13.gif]
E sad pošto sam hipohondar pa se plašim, ne znam ni ja čega (naslušah se o kakvim kiretažama i čišćenjima, baš nedavno u bolnici jedna je pričala kako je ništa nije ni bolelo ni temp nije imala samo je krvarila pa je morala na čišćenje[sm=zmeden.gif]), ne znam ni šta da radim[sm=zmeden.gif]
Ovo mi liči na menstruaciju ali je suviše rano, tek je 4 nedelje prošlo...
Help, please!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  10 11 [12] 13 14   Sledeća stranica >   >>