Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Musema za astal (sto) 23.6.2020 16:55:03
|
|
|
|
mama Jo
|
Toliko brzo isprljamo stolnjake za rucavanje da sam pre neki dan rekla da cu da kupim musemu. A videla sam sad da ima onih nekuh lepih silikonskuh, nisu one iz praistorije.
|
|
RE: Musema za astal (sto) 24.6.2020 7:53:02
|
|
|
|
nata11
|
Meni su lepe one providne.
|
RE: Musema za astal (sto) 24.6.2020 7:56:10
|
|
|
|
bikicaV
|
1200 din su lepe silikonske imaju i sa nekim sarama i bez. Lepe , okruzis ili iseces kako ti odgovara. Ima i lepih obicnih za recimo sto u dvoristu.
|
|
|
|
RE: Musema za astal (sto) 24.6.2020 8:59:00
|
|
|
|
mama Jo
|
Jeste povidne su super. A i nekako se kao zalepe za sto ne moze to tako lako da se pomeri.
|
|
RE: Musema za astal (sto) 23.7.2020 9:15:49
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Mama Jo, to su one silikonske museme.. ima jako lepih. ja doduse nemam ali veruj mi kad vidim kako mi sve prlja i nekad sara po stolu dodje mi da stavim musemu. a u selu kod bake musema sastavni deo zivota
|
|
|
|
RE: Musema za astal (sto) 23.7.2020 9:39:32
|
|
|
|
mama Jo
|
Jeste musema me uvek podseca na bakinu i dekinu kucu 😊 A I uvek su mi delovale staromodno, ali sad ima tih bas lepih silikonskih. Nisam jos ni osla nigde da gledam, ali ozbiljno mialim da ih stavim.
|
|
RE: Musema za astal (sto) 23.7.2020 10:12:00
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
moja tetka je kupila tu silikonsku providnu i ima neke diskretne cvetice i mnogo lepo izgleda..
|
|
|
|
RE: Musema za astal (sto) 23.7.2020 11:24:29
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
A meni treba podloga za razvijanje testa. 😊
|
|
RE: Musema za astal (sto) 23.7.2020 11:39:43
|
|
|
|
mama Jo
|
Kako to izgleda Sanjice? Ja sam videla da zene stavljaju onu foliju, providnu onu.
|
|
RE: Musema za astal (sto) 23.7.2020 11:47:28
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ovako nesto, ali naravno ne tuppeware. To mi je preskupo
|
|
RE: Musema za astal (sto) 23.7.2020 12:21:28
|
|
|
|
mama Jo
|
Odlicno izgleda. Nisam nikada obracala paznju da to ima uopste. Ali koliko me samo iznervira ribanje stola posle nekih kifluca 😡
|
|
RE: Musema za astal (sto) 23.7.2020 12:26:49
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mada, mozda uzeti tako nesto da ti traje.
|
|
RE: Musema za astal (sto) 23.7.2020 13:06:52
|
|
|
|
mama Jo
|
Ne znam koliko kosta ova, ali sigurno da je kvalitetna i da traje.
|
|
RE: Musema za astal (sto) 23.7.2020 13:08:04
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Javice nam se Ivanka. 🙂Mislim da njena sestra radi sa tupperware
|
|
RE: Musema za astal (sto) 23.7.2020 13:38:23
|
|
|
|
Duškić
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Ovako nesto, ali naravno ne tuppeware. To mi je preskupo Mija sestra kupuje njih , odusevljena, meni licno puno kosta.
|
|
|
|
RE: Musema za astal (sto) 23.7.2020 15:15:48
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: mama Jo Toliko brzo isprljamo stolnjake za rucavanje da sam pre neki dan rekla da cu da kupim musemu. A videla sam sad da ima onih nekuh lepih silikonskuh, nisu one iz praistorije. Slažem se mama Jo.Očas se isprljaju,zato lepo kupim mušemu,kvalitetnu,lepu i milina.❤
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?