lokica77 -> beba povredjena na porodjaju (12.6.2013 23:00:10)
|
Ne znam ni sto otvaram temu valjda minus faza sta li, a nisam nasla temu ako ipak ima moderatori prebacite. Moja Katarina je samo jedna od mnogo beba koja je zadobila tesku povredu od strane babice na rodjenju, njoj je babica zarila poluotvorene makaze u lakat i napravila dve ogromne rupe, pa smo naredna tri meseca od njenog rodjenja jednom nedeljno posecivali hirurga u Tirsovoj koji je pratio, odredjivao terapiju, radio kiretazu...u svakom slucaju stres, strah da nije slucajno povredjen neki nerv ma uzas. Hvala bogu pa je sve u redu rupe su se popunile funkcije ruke sacuvane nije povredjen ni jedan nerv, ostao je samo prilicno velik i ruzan oziljak da nas podseca na sve to za koji se nadamo da ce se izgubiti kako ona bude rasla. E sad nismo nista preduzeli sve smo bacili pod tepih i to je proslo kao da se nista nije ni desilo, sada mi je jako krivo sto nismo odreagovali ali tad smo bili sludjeni nismo znali gde udaramo briga oko njene rukice, ja sam zadobila takodje povrede od kojih se jos uvek oporavljam, sve sam to jako tesko podnela i u svom tom haosu dozvolili smo im da se to zataska. Znam za jos jedan slucaj dok sam ja lezala u bolnici jos jedna beba je povredjena isto makazama cini mi se da je oko u pitanju ali na zalost ne znam nista vise o tom slucaju. Izgleda da se ovo cesto desava u porodilistima kod nas sta mislite?
|
|
|
|