mila83 -> RE: engleski u vrticu DA ili NE ? (3.3.2015 21:40:19)
|
IZVORNA PORUKA: serpica Ja nisam za englesi tako rano. iz iskustva pisem,moja starija cera je ucila od svoje 4.god engleski u vrticu,kad je krenula u skolu vec je imala i te kakvo znanje,medjutim,nastavnici u skoli imaju poseban program,sve ono sto su oni ucili u prvo razredu moja lena je vec znala,cak i ono u drugom sto su krenuli,bilo joj je dosadno,nastavnica je imala problema jer je Lena ucila po drugom programu u toj privatnoj skolci i nisu se razumele. Ispisali smo je iz privatne skole da bi mogla redovno da prati nastavu u skoli i uci po njihovom programu.. Nikad nije kasno za jezike,ne treba optereivati dete i time,ako u skoli ne ide engleski najlakse je upisati ga privatno i sve ce biti ok,nije kasno da se krene i u 5.razredu,evo ona sad od 5.-og ima i drugi strani jezik,videcemo kako ce biti. O tome sam ja negde vec pisala, jedino zbog toga nije dobro.Mima je stvarno bez ikakvog forsiranja pocela kroz pesmice i Pepu prase da uci engleski,to u vrticu je vise licilo na neko druzenje i igranje pa usput engleski, a ovo sada sto ide u skolicu je vec profi...Videcemo kada krene u skolu..Nadam se da nece biti vecih problema.Zao mi je da je sada ispisujem ,stvarno jako voli i raduje se svakom casu.
|
|
|
|