Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kada ste osetile da ste odrasle? 11.6.2013 22:06:15
|
|
|
|
maksmin
|
ja imam 27. za godinu dana cu te se setiti, mozda, ako odrastem do tad!
|
|
|
|
RE: Kada ste osetile da ste odrasle? 11.6.2013 22:09:44
|
|
|
|
degu
|
obavezno mi javi, počela sam da brinem za sebe
|
|
RE: Kada ste osetile da ste odrasle? 11.6.2013 22:35:57
|
|
|
|
lanajelena
|
Jos nisam osetila
|
|
|
|
RE: Kada ste osetile da ste odrasle? 11.6.2013 22:38:21
|
|
|
|
Ivanka 75
|
1999, odmah .akon bombardovanja, to me mnogo promenilo kao osobu. Uozbiljila sam se mnogo tada. Ali sam i dalje povremeno veeeeliko derle
|
|
|
|
RE: Kada ste osetile da ste odrasle? 11.6.2013 22:40:06
|
|
|
|
lokica77
|
valjda cu uskoro...
|
|
RE: Kada ste osetile da ste odrasle? 11.6.2013 22:43:30
|
|
|
|
jole82
|
Iako sam saljivdzija po prirodi, mislim da to nema veze sa odrastanjem...znam da se to desilo pre 13 godina kad mi je tata ubijen.. Bukvalno mi se ceo zivot preko noci promenio...
|
|
RE: Kada ste osetile da ste odrasle? 11.6.2013 22:43:51
|
|
|
|
minnica
|
Vrlo rano, kad sam sa 15 godina počela da živim odvojeno od roditellja.
|
|
RE: Kada ste osetile da ste odrasle? 11.6.2013 22:47:02
|
|
|
|
liliana
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Jos nisam osetila Ja sam načisto podetinjila od kad se Tina rodila,. I , što je starija, čini mi se da se sve više osećam detetom.
|
|
RE: Kada ste osetile da ste odrasle? 11.6.2013 22:49:15
|
|
|
|
Jole84
|
Ja sam odrasla kad sam dobila bebu
|
|
RE: Kada ste osetile da ste odrasle? 11.6.2013 22:53:39
|
|
|
|
degu
|
aj dobro izdržaću da budem odrasla do 40. a onda kreće novi pubertet
|
|
RE: Kada ste osetile da ste odrasle? 11.6.2013 22:54:01
|
|
|
|
leamalamut
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Jos nisam osetila Potpisujem , mozda u nekim momentima shvatim ali se ne dam
Muškarac je uspeo da izmisli i pripiše ženi sve odlike karaktera koje ona,u stvari nema, čak koje su više njegove nego ženine.Tako, muškarac misli da je žena slaba i zbunjena,a ona je izvanredno gipka,smela,dosledna,i uvek zna šta hoće i koliko može
|
|
|
|
RE: Kada ste osetile da ste odrasle? 13.6.2013 8:26:57
|
|
|
|
gabrijelaaa
|
Mislim da niko nikada u potpunosti ne odraste....ali osetila sam se ozbiljno i aj da kazem odraslo sa svojih 18.god. kada sam postala prvi put mama..
|
|
RE: Kada ste osetile da ste odrasle? 13.6.2013 8:59:01
|
|
|
|
Trcosava
|
haha ljudi, pa mene kad pitaju koliko imam godina, moram da se debelo zamislim. Ostala sam negde na 23 godine - tako da ne, nisam ja još odrasla
|
|
RE: Kada ste osetile da ste odrasle? 13.6.2013 21:07:00
|
|
|
|
Maraj
|
pa ja se i dalje ne osecam "odraslom"
|
|
|
|
RE: Kada ste osetile da ste odrasle? 13.6.2013 21:09:03
|
|
|
|
Odri Hepbern
|
HA ha, ni ja...
|
|
|
|
RE: Kada ste oset_ile da ste odrasle? 13.6.2013 21:13:48
|
|
|
|
Moiraina
|
Kad sam rodila prvo dete i kada sam postala odgovorna za nekog ko u potpunosti zavisi od mene. Mada i sad se zamislim kad me neko pita koliko imam godina...
< Poruku je uredio Moiraina -- 13.6.2013 21:14:06 >
|
|
|
|
RE: Kada ste oset_ile da ste odrasle? 13.6.2013 21:16:05
|
|
|
|
degu
|
Nema to veze s godinama, to je ono unutrašnje što valjda naiđe sa obavezama i odgovornošću. Mene nešto spucalo, nadam se da neću u klimaks
|
|
RE: Kada ste oset_ile da ste odrasle? 13.6.2013 21:17:14
|
|
|
|
milicicak
|
Kad sam saznala da sam trudna
|
|
|
|
RE: Kada ste oset_ile da ste odrasle? 13.6.2013 21:22:37
|
|
|
|
17 joka
|
sticajem na sve okolnosti eto najvise smatram da sam tu na granici bas nekako nikad nisam bila mala
|
|
RE: Kada ste oset_ile da ste odrasle? 13.6.2013 21:28:23
|
|
|
|
Figaro88
|
A ja se nikada nisam osecala kao dete,sad pored Andree nadoknadjujem,a ponekad mi je tako tesko da se opustim i blesavim..........
|
|
RE: Kada ste oset_ile da ste odrasle? 13.6.2013 21:35:20
|
|
|
|
17 joka
|
e pa i ja ponekad podetinjim i bude mi cudno to osecanje
|
|
RE: Kada ste oset_ile da ste odrasle? 13.6.2013 22:43:09
|
|
|
|
vukosava
|
9.9.1992
|
|
|
|
RE: Kada ste oset_ile da ste odrasle? 14.6.2013 12:48:52
|
|
|
|
Brand new mama
|
Bas sam mislila da otvorim novu temu i krenula u istrazivanje:) Ali da stvarno mislite da ste odrasle:znate ko ste,prihvatile ste vase zivot svjesno,niste neko ko se lako vredja,emotivno ste stabilne,vase svadje znate zavrsiti sa resenjem,a ne samo precukivanjem,gurate li probleme pod tepih...da li je kompromis stvarna ili samo "linija manjeg otpora"...Ja pokusavam da se razvijem vise i da odrastem po svim stavkama
|
|
RE: Kada ste oset_ile da ste odrasle? 26.6.2013 12:07:30
|
|
|
|
Kookai
|
Kad sam pocela da trazim nelogicnosti u crtacima i kad sam pocela da jedem celu jafu ,da ne odvajam ono sa vrha
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?