Peace* -> RE: LAXITAS (8.12.2014 11:40:15)
|
Bili na kontroli 31.05., i danas je trebala biti kontrola (zakazah termin još tada posle prethodne kontrole. Naravno, setim se u petak u 21h, i shvatam da je uput istekao. Jutros kod pedijatra, naša dr ne radi, kukaj, moli, blamiraj se, dobih uput od druge dr. Onda Luku sa sve burkom kod keve (jer je ona bliža bolnici nego ja), pa ja na posao, pa plaćaj zone za parking, trči nazad po Luku, pa od keve peške do bolnice, gužva u čekaonici, unesu nas u komp u 10.25, kažu, ima ih još dosta pre nas a zakazani smo u 10.30, ajde nema veze. Jednom u pola godine mogu da sačekam malo... Sednem pored neke mame, reč po reč - Katanić ne radi, nego zamena! [sm=hudicek1.gif] Kod sestre na šalter: - Katanić ne radi? - Radi zamena. - Zašto ja ostavljam br tel kad zakazujem? - Molim? - Zašto ostavljam br tel ako mi ne javite da dr kod kog sam zakazala ne radi? - Pa svejedno je. - Da je svejedno, ne bih zakazivala kod Katanića kod kog se čeka pola godine nego kod "svejedno kod koga". Vratite mi knjižicu i uput. - Ja Vam savetujem da ostanete, jer sledeći termin kod Katanića je u maju, a možda i tad bude zamena. - Neću da ostanem. I neću ni da zakažem. Naći ću ga drugde! [sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif] Flipnula sam!
|
|
|
|