Georgina88 -> RE: Usvojeni ste? Vasa iskustva i zelje i ostvarenja u pronalazenju bioloskih roditelja. (21.6.2013 17:39:49)
|
Pozdrav svima, nova sam na ovom sajtu, ali zeljna tudjeg iskustva, a i pomoci, ukoliko je to moguce. Procitala sam Jovaninu pricu, vrlo je dirljiva... i svaka cast na hrabrosti! Elem, imam 24 godine i pre 5 godina sam saznala da sam usvojena. Prihvatila sam tu informaciju koliko toliko zdravorazumski, ali bih slagala kada bih rekla da me ne kopka (s vremena na vreme), kako da dodjem do informacija o svojim bioloskim roditeljima. Postoji problem sto sam usvojena 88.godine, na podrucju stare Jugoslavije, pa moje jesto rodjenja vise ne pripada Srbiji. Imate li ideju kako bih mogla da dodjem bar do nekih, uvodnih podataka? Obratila sam se nadleznima u Zvecanskoj, rekli su mi da se moram obratiti centru za socijalni rad u mestu odakle sam, dali mi br.telefona i adresu... i onda je usledilo jedno veliko razocaranje... pozvala sam, javila se jedna LJUBAZNA teta, pitala me odakle zovem, ja kazem i Srbije... TU TU TU... Slusalica mi je bila spustena... [sm=smiley13.gif] [sm=zmeden.gif] Tada sam se rastuzila i poklekla u zelji za traganjem. Medjutim, od tada je proslo 2 godine, i ponovo mi se pojavila zelja da saznam nesto... A treba mi savet... KAKO?
|
|
|
|