nina26 -> RE: Omiljene osobe na RR (21.4.2014 15:29:26)
|
IZVORNA PORUKA: Verolina Na slovo na slovo...K, kao "Ko se trudi , ostane trudan"...[sm=jezicek.gif] I, naravno, Dzej zvani Jole i Buzda zvani Bea i jos nekolicina Sundjer Bobova[sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif] Upoznala sam ih mnogo, selektovala manjinu, ali ta manjina je bombasticna.[sm=bravo.gif] Cekam da munem kao frendove Joleta, Natu, Serpi i Dacu, ali fejs tu fejs...kad im se prikazem, nece moci da mi dozivotno odole[sm=smiley36.gif] Volela bih da upoznam Maslacka. Ona je moj omiljeni pametni lik na forumu. I Ninu 26 sa kojom bih caskala do zore pod cebetom i sa kafom. Nina je moj glas zdravog razuma. I na kraju kod mojih Sosa, Sandre i Mene na strudle s makEm.[sm=smiley36.gif] RR ume da da mnogo, ali bogami ume i da otkine podosta zivaca, samo sto ono dobro uvek odnese prevagu. I za ovo sto mi je dao, ja cu mu biti dozivotno zahvalna. Bas si me dirnula u srce pravo, a mene je tesko dirnuti[sm=smiley36.gif] Serpi, potpisujem[sm=bravo.gif] Nisam ovde pisala, a trebala sam, da mi je ladno poslala neke tabletice za dete, i to nije htela da mi uzme novac, sta vise reci o ovoj zeni ??? [sm=bravo.gif] Jancci, nema te zeno nigde[sm=smiley31.gif] P.S. Nego Verka, kakva ti je to glupost na pocetku posta ' ko se trudi, ostane trudan' ? Vecu nebulozu nisam cula odavno [sm=hudicek1.gif]
|
|
|
|