Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 11.6.2013 10:06:44
|
|
|
|
bea83
|
Nemoj da se vadiš sad jer ako ja počnem da vadim....
|
|
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 11.6.2013 10:07:29
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Janncica Moram da dodam i Verkinu svekrvu... pa ona se podrazumeva
|
|
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 11.6.2013 10:22:26
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama E sada omiljene osobe Vonavoj, Mali mis, Vision, Zivka, Jance, Poisone Eve, Black Betty, moje drage drgarice iz tromesecja, neke od njih vise nisu tu a tako divno smo se druzile ovde, i provele najlepse trudnicke dane... tu sam i ja ,ponekad svratim,ali ne stizem! Imale smo mnogo vise vremena kad smo bile trudne Azra vraticu se opet,preko crtica!
|
|
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 11.6.2013 10:23:43
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: bea83 Nemoj da se vadiš sad jer ako ja počnem da vadim....
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 11.6.2013 10:23:54
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: ksena IZVORNA PORUKA: Janncica Moram da dodam i Verkinu svekrvu... pa ona se podrazumeva
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 11.6.2013 10:25:18
|
|
|
|
Figaro88
|
Uvek volim da procitam post od Olge,a i od Mod,cini mi se da smo nas dve jako slicne po njenim postovima....
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 11.6.2013 10:29:27
|
|
|
|
vonavoj
|
a verka je zauzela specijalno mesto kod mene i Tike!
|
|
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 11.6.2013 10:44:12
|
|
|
|
bea83
|
Verka specijalka Ja sam i dalje najviše vezana za "moje" crtice iz generacije od pre dve godine A medju prvim crticama koje su osvanule kad sam se ja učlanila bile su Von i Tika Uvek mi je drago kad vidim i Ksenin post, jer su i one i Marina bile medju prvima. Sve vaše crtice su mi davale nadu da ću uskoro ugledati i moje. A tek drugarke iz trudničkih tema...e sa njima sam tek razvila poseban odnos koji se zasnivao u razmenjivanju mišljenja o sadržaju pelena, kašica, nespavanju....Mada smo u nekom momentu prerasle RR i otišle svaka na svoju stranu, neke veze opstaju i danas. Što RR spoji teško se razdvoji
|
|
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 11.6.2013 10:49:56
|
|
|
|
vonavoj
|
sad smo sve postale fb prijatelji Bea i Viki bas se obraduje kad dodjem na RR i vidim stare nickove,ksena
|
|
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 11.6.2013 10:52:56
|
|
|
|
Ognjenka
|
Dunja, GaeGr (koje nema na RR) i Branki i Verka.
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 11.6.2013 10:53:19
|
|
|
|
Ognjenka
|
aaa joj zaboravi Maslacka!
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 11.6.2013 10:54:00
|
|
|
|
Trcosava
|
Ovo je jako nezahvlna tema!
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 11.6.2013 10:55:34
|
|
|
|
vonavoj
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava Ovo je jako nezahvlna tema! da znas!
|
|
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 11.6.2013 11:02:55
|
|
|
|
jole82
|
Pa tu su moje tromesecarke adulence, viktori, Janncica, nina26, Yag, n i n a a.k.a. Cvrcko, Jovica...zatim Jole84, Maslacak15, Verka (u paketu sa svekijem ) Joka17, Daca77, Ognjenka, Dunja RR, Olga RR... Ima tu jos mnogo RR-ki koje su mi zanimljive sto zbog svojih stavova, sto zbog humora..
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 11.6.2013 11:04:32
|
|
|
|
jole82
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava Ovo je jako nezahvlna tema! Zamisli da se zove Omrazene osobe na RR..mislim da bi tema bila prazna
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 11.6.2013 11:09:01
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj a verka je zauzela specijalno mesto kod mene i Tike! I vi kod mene. Plus tvoj muz
|
|
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 11.6.2013 11:10:00
|
|
|
|
Verolina
|
Ha ha ha...Jole, pa gde si ti? Kako tvoj "sin"?
|
|
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 11.6.2013 11:17:55
|
|
|
|
vonavoj
|
|
|
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 11.6.2013 13:50:34
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj IZVORNA PORUKA: Trcosava Ovo je jako nezahvlna tema! da znas! I jeste nezahvalana tema, zaboravila sam divnu Ksenu, Beu, Dunju.... i jos mnoge drugarice , moju kevu Gae Gr.... set_icu se jos neke.... Jovana J, Ana RR, opet cu nekog da izostavim Udavicu onog ko je otvorio ovu temu
< Poruku je uredio Unina mama -- 11.6.2013 14:03:19 >
|
|
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 11.6.2013 14:02:03
|
|
|
|
branki*
|
ne mogu da nabrajam,krivo ce mi biti jer ne zelim nikog od dragih zena da izostavim,a ne mogu sve da ih spomenem...mislim da one znaju koje su mi drage i sa kojima bas volim da kuckam,neke su tu svakodnevno,a neke dodju ponekad..
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 11.6.2013 14:03:37
|
|
|
|
Janncica
|
IZVORNA PORUKA: Unina mama Udavicu onog ko je otvorio ovu temu I ja sam zaboravila moju Jole82 sa najboljim idejama za upotrebu neskvika...
|
|
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 11.6.2013 14:04:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Janicice
|
|
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 11.6.2013 22:39:35
|
|
|
|
jole82
|
Janncice Eto ja sam zaboravila MarijaBg Mozda cu se jos nekoga setiti
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 11.6.2013 22:44:16
|
|
|
|
Jole84
|
Volim vas volim neću da krijem,verujte mi drugarice zbog vas pijem
|
|
RE: Omiljene osobe na RR 11.6.2013 22:45:45
|
|
|
|
jole82
|
Jolence veselo, a? ako ako valja se....sutra boca i ostade ti jos testic da radis
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?