Daca88 -> RE: Patronažna sestra (21.7.2010 19:31:19)
|
Kako da se otarasim patronazne sestre,ja uopste,ali uopste nisam zadovoljna sa njom. Nije me posetila pre porodjaja...u bolnici sam ispunila formular koji su oni prosledili nekoj patronaznoj,valda svaka ima svoj teren u zavisnosti iz kog je dela grada. Uglavnom,nasa patronazna je dosla posle TEK 3 DANA,od izlaska iz porodilista,a tih dana kada neznam nista,i kada mi je bila najpotrebnija nije se pojavljivala...kaze kasno su joj javili,ma ajd vazi[sm=hudicek1.gif].Dosla,oci na plafonu,kontrolise kucu kao neka inspektorka,gleda cistocu wc-a,gleda kadu,usla je u svaku prostoriju,i na kraju prokomentarisala da u dnevnoj sobi nema dovoljno svetlosti[sm=zmeden.gif]pa bre sta ce mi svetlost u dnevnoj sobi kada je beba sa nama u spavacoj sobi,a tamo IMA svetlosti,ali neee,ona je bila dovoljno drska da u dnevnoj podigne roletne sa polovine do kraja,iako sam ih ja namerno tako ostavila da mi na +35 ne ulazi toplota.Taj dan je samo okupala malog i otisla,nikakav savet,nista... Zatim mi 2 dana nije uopste dolazila,da bi onda dosla jedna druga patronazna,podjednako drska...uglavnom prva patronazna ima neke licne obaveze,pa je poslala koleginicu. A ta druga patronazna,nemam ja nista protiv njenog izgleda ali tako se ne dolazi...,ipak...mini suknja,koja je pre dopicnjak nego mini suknja,majica sa ooogromnim dekolteom,duga kosa,stikla 12 cm,nasminkana kao za novu godinu po ovoj vrucini,i sa vestackim ooogromnim noktima...Uglavnom kupa dete,a kosa joj upada u korito i pokriva malom lice[sm=hudicek1.gif],sa vestackim noktima je uspela da mu zakine pupak i raskrvari ga[sm=hudicek1.gif],kada se sagnula nesto sevnula joj je guzica,a moj brat joj je blenuo u sise[sm=hudicek1.gif]...zeno,ne ides u diskoteku,nego kod bebe[sm=hudicek1.gif]. Zatim opet jedan dan pauza,i dolazi opet,ostaje svega 2 min.a razgovor je tekao ovako: Da li si okupala dete juce kada nisam dosla -Da! Da li mu je otpao pupak -Da,nocas! Dobro,onda ja idem,i doci cu krajem nedelje...iha haj i sad ja da cekam gospodjicu kada ce da se seti doci... I jos jedna situacija,ja dojim,ona usla u sobu i razderala se,dete se trglo,a ona urla na mene...pa sto si mu dala da sisa dok ja nisam dosla da vam nadgledam dojenje[sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif].Pa da,trebala sam pustiti gladno dete da place cekajuci nju. I druga situacija,ja gola u kupatilu,ona ulece,i kaze daj da ti vidim ranu...e kozo jedna,pa kako da joj pokazem ranu u kupatilu,pa valda moram prvo da legnem,rasirim noge... Ma kretenke teske,i necu vise da mi dolaze,i tako nista ne pomazu.
|
|
|
|