Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Nedelje i meseci u trudnoći 31.1.2009 20:07:17
|
|
|
|
BINCE
|
36-40=9 MJESECI
|
|
|
|
RE: Nedelje i meseci u trudnoći 1.2.2009 23:58:34
|
|
|
|
taya
|
I ja sam tako nesto nasla na netu...mislim da je to to
|
|
|
|
RE: Nedelje i meseci u trudnoći 2.2.2009 12:59:38
|
|
|
|
BINCE
|
mal sam gresku napravila 2 puta sam isto napisala,,,htjela sam drugu soluciju,,,al hajd nema veze sada,,,moze i ova racunica proci,,,
|
|
|
|
RE: Nedelje i meseci u trudnoći 2.2.2009 13:00:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Ubiće me guppy, ali moram da pitam: kako si BINCE?
|
|
|
|
RE: Nedelje i meseci u trudnoći 2.2.2009 13:03:01
|
|
|
|
BINCE
|
ma nece,,,hahah,,,dobro sam hvala Bogu sad za sad,,,imam mucnine cesto,al ne povracam sto mi je drago...i sike i bradavice me uzasno bole,,,sve u svemu sve je ok.danas mi je 7 sedmica i jedan dan...u pon.slijedeci idem na kontrolu tad cu biti 8 sedmica pa vam javim sta kako...HVALA STO PITAS ZA MENE....
|
|
|
|
RE: Nedelje i meseci u trudnoći 14.4.2009 16:59:10
|
|
|
|
darling
|
da provjerim da li sam uspjela dodati tiker
|
|
|
|
RE: Nedelje i meseci u trudnoći 15.4.2009 14:36:21
|
|
|
|
marince1
|
Zbunite zavesu,spustio sam se
|
|
|
|
RE: Nedelje i meseci u trudnoći 14.5.2009 18:20:55
|
|
|
|
Nenica
|
Meni nesto nije jasno. Ovde na netu sam na kalendaru trudnoce unela sve podatke i ispalo je da je datum zaceca 15.04.(sto i jeste otprilike tako iako moj ciklus nije bas redovan) ali da je duzina trudnoce 6 nedelja i 3 dana a ako logicno racunamo to bi bilo 4 nedelja i jedan dan. Kako se te nedelje racunaju, stvarno nista ne razumem?
|
|
|
|
RE: Nedelje i meseci u trudnoći 14.5.2009 18:26:05
|
|
|
|
marince1
|
racuna se tako sto na datum poslednje menstruacije dodas 7 dana ili 1 nedelju
|
|
|
|
RE: Nedelje i meseci u trudnoći 14.5.2009 18:28:58
|
|
|
|
Rina
|
Trudnoca se ne racuna od zaceca vec od prvog dana poslednje menstruacije i onda traje 40 nedelja. Plod je star 4 nedelje a ti trudna 6. Znaci te prve dve nedelje dobijes gratis
|
|
|
|
RE: Nedelje i meseci u trudnoći 14.5.2009 18:29:48
|
|
|
|
Nenica
|
Ustvari 7 nedelja, tako mi je na drugom sajtu izracunalo, uf, SVA SAM BRE ZBUNJENA!
|
|
|
|
RE: Nedelje i meseci u trudnoći 14.5.2009 18:34:52
|
|
|
|
Nenica
|
E pa dobro onda, SAD MI JE SVE JASNO HAHAHA! PS. Ja se izvinjavam, malo sam dosadna ali sam i malo vise uplasena, zbunjena i moram malo da vas maltretiram ali cu se truditi da vam pomognem i sve sto znam da podelim sa vama.
|
|
|
|
RE: Nedelje i meseci u trudnoći 14.5.2009 20:04:23
|
|
|
|
Nanica1
|
Stvarno zbunjuje to racunanje. Koliko sam shvatila, ako sam ja trudna 5 nedelja i nekoliko dana, to se onda kaze da sam 6.nedelja?
|
|
|
|
RE: Nedelje i meseci u trudnoći 15.5.2009 1:56:27
|
|
|
|
leila
|
Upravo tako
|
|
|
|
RE: Nedelje i meseci u trudnoći 15.5.2009 16:30:59
|
|
|
|
Nanica1
|
Hvala!
|
|
|
|
RE: Nedelje i meseci u trudnoći 3.6.2009 17:36:36
|
|
|
|
Ptičica
|
Sada sam gledala ovaj RR kalendar trudnoće i ništa mi nije jasno. Ja nemam simptome predviđene za nedelju u kojoj sam. Mučnine? Šta je to? Curenje nosa? Jok... Jedino što mi se spava!
|
|
|
|
RE: Nedelje i meseci u trudnoći 4.6.2009 11:32:04
|
|
|
|
Anastazija
|
Sve je to individualno.. Svaka zena to podnosi na svoj nacin. Neke imaju, neke nemaju simptome.. Neke podnesu lakse, neke teze.. Priroda je cudo
|
|
|
|
RE: Nedelje i meseci u trudnoći 4.6.2009 11:33:48
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Ptičica Jedino što mi se spava! To je bio moj JEDINI simptom trudnoće (lažem, i užasno bolne grudi)!
< Poruku je uredio Tasha RR -- 4.6.2009 11:34:15 >
|
|
|
|
RE: Nedelje i meseci u trudnoći 8.2.2010 16:40:22
|
|
|
|
ssanja
|
xm i sad ja sam jos u 6 mesecu....
|
|
RE: Nedelje i meseci u trudnoći 8.2.2010 18:20:26
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: BINCE 18-22=5 mjeseci Ja sam vetj 5-ti mesec? Uveliko
|
|
|
|
RE: Nedelje i meseci u trudnoći 8.2.2010 18:24:49
|
|
|
|
Daca88
|
IZVORNA PORUKA: Smeshkica IZVORNA PORUKA: BINCE 18-22=5 mjeseci Ja sam vetj 5-ti mesec? Uveliko Da,jesi Ja za nedelju dana ulazim u 5 mesec A kao da si juce postavila sliku testica u crticama
|
|
RE: Nedelje i meseci u trudnoći 8.2.2010 18:25:50
|
|
|
|
Verus
|
Jesi smeshkice
|
|
|
|
RE: Nedelje i meseci u trudnoći 8.2.2010 18:26:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa na stranu to shto je brzo proshlo....nego ja mislila da tek posle 20-te nedelje ulazim u 5-ti mesec....a ja josh malo pa tju izatji iz njega
|
|
|
|
RE: Nedelje i meseci u trudnoći 8.2.2010 18:30:15
|
|
|
|
Daca88
|
Ma tih 20 nedelja su neka kobajage racunica.Kazu to je pola trudnoce,i teorijski jeste.20 nedelja je kao 4 ipo meseca trudnoce,pa ostaje jos 4 ipo meseca i to daje 9 meseci...Al glupo je tako gledati,kad se sa 18 nedelja vec ulazi u 5 mesec,znaci 20 nedelja je vec sredina 5 meseca .
|
|
RE: Nedelje i meseci u trudnoći 8.2.2010 18:30:21
|
|
|
|
LillyT
|
Meni su dr u Zavodu za transfuziju i babica na vezbama rekle da po njima trudnoca traje 10 lunarnih meseci, poradjamo se na kraju 10 tj. u 40 nedelji. Ja sam bila zbunjena, pa iz biologije smo ucili da je zena trudna 9 meseci, ali dobro, nije moje da razbijam glavu. Bitna mi je nedelja, a i videla sam da svaki dr, a i UZ racuna malo drugacije.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Dobijanje na težini po nedeljama trudnoćeKoliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?