Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: "Vaganje" beba na UZ 27.4.2018 22:56:15
|
|
|
|
jagodp
|
Ma to su okvirne tezine, meni pred porođaj rekli beba teska 3,5 kg gore dole 500 gr, a ona se rodila sa jedva tri kila, jos me ubedjivali celu trudnocu da je bas krupna beba..
|
|
|
|
RE: "Vaganje" beba na UZ 27.4.2018 23:02:33
|
|
|
|
mama Jo
|
Svasta... ni meni nisu dobro merili. Oba puta krupne bebe, a nijednom to na uz nisu videli
|
|
RE: "Vaganje" beba na UZ 28.4.2018 1:29:40
|
|
|
|
MimaKos
|
IZVORNA PORUKA: jagodp Ma to su okvirne tezine, meni pred porođaj rekli beba teska 3,5 kg gore dole 500 gr, a ona se rodila sa jedva tri kila, jos me ubedjivali celu trudnocu da je bas krupna beba.. I meni su promasili skroz, ali srecom, jer su za sina rekli preko 4 kg, a bilo 3700 :) prepali me skroz
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Cepanje na porođaju: Kako ga izbeći?Položaj u kojem ćete roditi ima veliki uticaj na to da li ćete se pocepati ili će biti potrebno sečenje perineuma. Cepan...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?