serpica -> RE: "Vaganje" beba na UZ (18.10.2015 22:06:42)
|
IZVORNA PORUKA: sana. Devojke imam jedan problem..ako moze pomoc..38sam ned.i juce na hitnom pregledu jer mi se pojavilo krvarenje sam zavrsila u bolnici ctg dobar,sa ginekoloske strane pregledana, nisam pocela da se otvaram...sve super zadnji Uz radjen u 34 ned,beba se uklapala u dan,eventualno je ranije bilo odstupanja u 2,3 dana.. Juce shok na Uz beba manja za oko 2ned..beba 2800gr dr uspanicen da pratimo bebin rast na svakih par dana,to je malo,uzas zivi... Haos je napravio,za 4 dana opet da dodjem...posteljica ok funkcionise,protoci dobri,bebino srce lepo kuca... Odem do jedine dr kojoj ne verujen bog zna koliko ,ali bolji izbor za vikend nisam imala i kod nje beba kasni po nekim parametrima i za oko 2,5ned..ona kaze da se verovatno radi samo o sitnijoj bebi... Da li vam se desavala odstupanja na UZ u zadnjim nedeljama,uzasno sam nasikirana ne znam sta da ocekujem sl pregled... Mozda se samo radi da ne mogu one bebice od 4,ili 3kg biti iste u ovoj nedelji..mozda se ne bi toliko brinula da dr nije bio toliko uspanicen i da nije tako reagovao kako jeste... Mod je na dan porodjaja radila uz u porodilistu i bebac je bio po tom uz oko 2,5kg inace je bila 40.nedelja,kad se porodila posle dva sata od tog uz-a mali je imao 3400 znaci grese te kako pogotovu u kasnijoj trudnoci jer ne mogu lepo da izmere. Bice sve ok,ne brini.
|
|
|
|