Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Beograđankama 100% porodiljsko 3.2.2010 15:12:59
|
|
|
|
Zvoončica
|
pa,da, nadajmo se uskoro bitno je da isplate sve, a to što kasne.....tako je kako je
|
|
|
|
RE: Beograđankama 100% porodiljsko 3.2.2010 15:15:13
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Zvoončica pa,da, nadajmo se uskoro bitno je da isplate sve, a to što kasne.....tako je kako je Zvoncice i ja kazem:neka kasne ako treba i pet meseci samo bih volela da u glavi razjasnim sta je ovo sto dobijem od firme na vreme- deo ili sta? volela bih da znam da ce da stignu i da znam da cekam..a neka kasne...sta da radimo..bolje ista nego nista
|
|
|
|
RE: Beograđankama 100% trudničko 3.2.2010 15:16:56
|
|
|
|
Leki 77
|
OTI, mozda je malo manje od 65% jer ti sada ne ide topli obrok i prevoz. Meni je tako bilo.
|
|
|
|
RE: Beograđankama 100% trudničko 3.2.2010 15:18:29
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: Leki 77 OTI, mozda je malo manje od 65% jer ti sada ne ide topli obrok i prevoz. Meni je tako bilo. Tako je. Obracun trudnickog se dobija tako sto od plate koju ste primale, oduzmete 15%, pa se od toga obracunava 65%.
|
|
RE: Beograđankama 100% trudničko 3.2.2010 15:18:48
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Leki 77 OTI, mozda je malo manje od 65% jer ti sada ne ide topli obrok i prevoz. Meni je tako bilo. to sam i ja pretpostavila...hvala
|
|
|
|
RE: Beograđankama 100% porodiljsko 3.2.2010 15:23:04
|
|
|
|
Zvoončica
|
sve zavisi, oni zakomplikuju stvar, ali veći deo ti je uplata od drzave, a u decembru su bile 3 uplate od drzave za redom,sto nas je mnoge zbunilo, ali kad dobijes manju upaltu to je od grada beograda tih 35 odsto, a veći deo je od drzave
|
|
|
|
RE: Beograđankama 100% trudničko 3.2.2010 15:27:50
|
|
|
|
aster
|
I meni je danas legla uplata od 65%, a od onih 35% ni traga ni glasa
|
|
|
|
RE: Beograđankama 100% trudničko 3.2.2010 15:29:59
|
|
|
|
Zvoončica
|
, meni je legla preključe, a inače je u petak legla na račun firme, dosta toga zavisi od stručnosti i ažurnosti knjigovodja firme
|
|
|
|
RE: Beograđankama 100% trudničko 3.2.2010 15:31:42
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: aster I meni je danas legla uplata od 65%, a od onih 35% ni traga ni glasa isto
|
|
|
|
RE: Beograđankama 100% trudničko 3.2.2010 15:31:59
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Zvoončica , meni je legla preključe, a inače je u petak legla na račun firme, dosta toga zavisi od stručnosti i ažurnosti knjigovodja firme a ne znas za koji je to mesec?
|
|
|
|
RE: Beograđankama 100% trudničko 5.2.2010 20:06:18
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: OTI IZVORNA PORUKA: Zvoončica , meni je legla preključe, a inače je u petak legla na račun firme, dosta toga zavisi od stručnosti i ažurnosti knjigovodja firme a ne znas za koji je to mesec? E pa ja sam danas zvala moju firmu i dobila konacno razresenje dileme oko ovoga..mozda ce jos nekome da znaci... Rekli su mi da oko 15.og februara ocekujem 35% decembarske plate... Tako da...mojih prvih 35% (od kako sam na teretu socijalnog) tek treba da legne i nije ni cudo sto do sada nije bilo ... Znaci tek sredinom februara dobijam decembarski deo... pa onda verovatno sredinom marta januarski i tako dalje...
|
|
|
|
RE: Beograđankama 100% porodiljsko 7.2.2010 10:00:21
|
|
|
|
emem
|
ja sam cula da se tih 35% isplacuje samo u slucajevima kada je plata ispod gradskog proseka!?
|
|
|
|
RE: Beograđankama 100% porodiljsko 7.2.2010 10:08:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Nisam iz BG, ali ja sam shvatila da to ide svima u BG...
|
|
|
|
RE: Beograđankama 100% porodiljsko 7.2.2010 10:26:55
|
|
|
|
aster
|
IZVORNA PORUKA: emem ja sam cula da se tih 35% isplacuje samo u slucajevima kada je plata ispod gradskog proseka!? Sve Beograđanke dobijaju tih 35% od grada.
|
|
|
|
RE: Beograđankama 100% porodiljsko 18.2.2010 20:58:55
|
|
|
|
Anoniman
|
samo da javim da mi je danas legla uplata ...za koju su mi rekli u firmi da je decembarskih 35% tako da znate.. mene malo buni sto ne znam tacno od cega je tacno to 35% jer mi nesto malo ali...makar je nesto stiglo...pa da znate...
|
|
|
|
RE: Beograđankama 100% porodiljsko 21.2.2010 19:49:30
|
|
|
|
aster
|
IZVORNA PORUKA: OTI samo da javim da mi je danas legla uplata ...za koju su mi rekli u firmi da je decembarskih 35% tako da znate.. mene malo buni sto ne znam tacno od cega je tacno to 35% jer mi nesto malo ali...makar je nesto stiglo...pa da znate... Ovi moji ništa nisu uplatili, naravno stalno nešto muljaju!!!
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?