Anoniman -> RE: Bronhitis (23.11.2010 16:38:41)
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Da li vrijedi ako mu inhaliram sa aparatom samo fiziolosku? Ili je to beskorisno za kasalj-krkljanje? Slobodno. 1,5ml fiziološkog. Po novoj medicini sva ova terapija koju je Marko dobio (berodual i bisolvon) se ne daje, nego samo inhalacije fiziološkog. On razređuje šlajm te se lakše izbacuje. Kod nas je počelo u sredu, bez slina se javio kašalj. Bili kod pedijatra, nema ništa, sve čisto. Četvrtak, pojavljuju se i sline, bili kod pedijatra, nema ništa. Petak, baš gadno krklja (na nos, na grlo, kašlje), bili kod pedijatra, nema ništa. Kumina mala je počela da krklja u utorak, isto su išli pedijatru, nije bilo ništa do subote, ali je imala temp. U subotu joj utvrde bronhitis, ali dobija i antibiotik zbog temp. Mare u subotu uveče počinje drugaačije da diše. Vidi se da diše, što se inače ne vidi golom okom. U nedelju dr me zove da pita kako je, kažem, ona kaže da uvedem i berodual inhalacije na 8 sati i da dođem ujutru. Ujutru smo bili, kaže dr da je pun šlajma, svuda, inhalacije daje na 6 sati berodual + fiziološki, a između samo fiziološki, i bisolvon 2x3 kapi, i da dođemo sutra (danas) na kontrolu. Uveče me opet zove da pita kako je, kažem da nemam pojma dal je bolje ili ja samo želim to, kaže ona da ako ne bude bolje do danas da će nas slati pulmologu u dečiju bolnicu i da će beba morati ostai u bolnici. Sva sreća on je danas bolje. Kontrola sutra u podne.
|
|
|
|