Khm,khm! Draga Ringerajo, da ti nama traješ toliko dugo da kao svekrve, tašte i bake menjamo iskustva [sm=smiley36.gif]
Uglavnom, od srca želim da i dalje budeš mesto gde se pružaju saveti, ulepšavaju dani, menjaju raznorazni recepti, gde se smeje i plače sa razlogom i bez njega...jednostavno da i dalje budeš toplo mesto gde se stiču prijateljstva.
Ja sam okupala i uspavala decu. Mm ima neki obračun sa kolegom i kad dođe ide odmah na spavanje što znači da sam slobodna večeras jer nema ništa od keksa. [sm=jezicek.gif]
evo dete mi je u kadi rekla bih po zvucima [sm=smiley36.gif] i sad moye meni nesto kratko pa cu da mezim pa tako kratko pa meze u nekoliko redova pa cemo da vidimo sta dalje ejj peti rodjendan to je nesto [sm=bravo.gif]
Čujte ovu Snežu, kako bre ništa od keksa? [sm=jezicek.gif] More ja ću i to onako usput da odradim, pa da konfiskujem lap top a žmu nek gleda šta oće posle.
A šta ću lesice kad nemogu na sve strane. [sm=jezicek.gif] Mm je izjavio da je umoran i da jedva čeka da legne a ja ću se solidarisati i sa njim kad već mogu i sa dunjom [sm=jezicek.gif]