|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Saveti mudrim ženama :)
19.1.2009 22:33:00   
oliveradj
Da muškarci konačno saznaju šta žene misle!!

15 saveta mudrim ženama

Malo edukacije....Mojim dragim devojkama.....

GRADIVO ZA PONAVLJANJE! ! !
1.      Nemoj se zanositi da nešto možeš promeniti kod muškarca. Osim ako ne nosi pelene.

2.      Šta uraditi kad ti muškarac zalupi vratima s spoljne strane? Zaključaj ih iznutra.

3.      Ako su već jednog muškarca poslali na Mesec, trebalo bi da ih mogu poslati sve

4.     Ne dopusti da misli tvog muškarca lutaju. Premale su da bi bile same napolju..

5.      Uvek izaberi mlađeg muškarca. Ionako nikad ne sazru.

6.      Muškarci su svi isti - imaju različite face samo da bismo ih mogli raspoznati.

7.      Definicija neženje: muškarac koji je propustio priliku da unesreći neku ženu.  

8.      Nije istina da žene prave kretene od muškaraca. Većina muškaraca se diči motom "Uradi sam!"

9.      Jedini način da muškarca navedeš da nešto uradi je da mu kažeš da je prestar da bi to uradio.

10.     Ljubav je slepa, ali brak je iskustvo koje otvara oči.

11.     Ako baš želiš muškarca koji će biti vezan uz tebe, potraži ga u bolnici za duševne bolesti.  

12.    Sinovi Izraela lutali su pustinjom 40 godina. Eto, i u drevna vremena muškarcima je bilo ispod časti pitati za put.  

13.     Ako te pita jel' voliš kartanje, reci "da, ali samo s kreditnim karticama".

14.     Zapamti da smisao za humor ne znači pričati viceve njemu, nego smejati se njegovim vicevima.

15.     Svi su ljudi stvoreni jednaki. Na nesreću to uključuje i muškarce. 

< Poruku je uredio guppy -- 20.1.2009 10:09:37 >

Adrijana moje zlato 26.05.2008.
Direktna veza do poruke: 1
   RE: SAVETI MUDRIM ZENAMA :)
19.1.2009 23:24:15   
Anoniman
Olivera draga, priznaj, šta ti je danas uradio muž? user posted image

(odgovor članu oliveradj)
  Direktna veza do poruke: 2
20.1.2009 12:26:08   
kumara
user posted image user posted image user posted image Boze koliko u ovome ima istine!!! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 3
20.1.2009 12:44:21   
oliveradj
Nervira me vec duze vreme. Ubija se igrajuci igrice cak je isao preko u Ilok da kupi zvucnike 5.1 da ih stavi da ne cuje cerku kako place. 

(odgovor članu kumara)
Direktna veza do poruke: 4
20.1.2009 14:04:14   
Anoniman
Tačno sam znala da te nervira! user posted image  Ne daj se, proći će!

Direktna veza do poruke: 5
20.1.2009 16:37:14   
oliveradj
Samo da stignem napisacu na forumu Kako se osloboditi rodjenog muza. Cisto da dopunim ove savete.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 6
20.1.2009 18:10:50   
Anoniman
Ja kada pizdim na muža, baka mi kaže "Kakav cvet si ubrala - takav ćeš da mirišeš!", pa sam ja jednom u afektu rekla, "Ma posadiću ga u tuđu saksiju - možda pusti koren!" user posted image

Direktna veza do poruke: 7
20.1.2009 21:40:35   
oliveradj
user posted image Dobra ideja!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 8
21.1.2009 0:10:48   
Anoniman
UPS, tek sada vidim... valjda će mr guppy cenzuristati... user posted image

Direktna veza do poruke: 9
14.2.2009 9:39:54   
eugenija
Savet mudrim ženama: Mudre žene spavaju, a kad se probude, ne treba im nikakakav savet!user posted image

ŽENA JE STENA!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 10
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...
Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...
Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
Preminule sestre Sara (5) i Tina (9), stra...
Juče, baš oko podneva, deka i unuke kročili su ispod terase Železničke stanice u Novom Sadu kada se ona iznenada obrušil...

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here