|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zimnica
23.9.2020 14:20:40   
mikica88
Svaka cast. Ali domace je ,domace.

(odgovor članu jess021)
Direktna veza do poruke: 1001
   RE: Zimnica
24.9.2020 12:09:20   
Dragica Draga
Svasta smo spremili sad jos malo cemo i tursiju i kiseli kulus, jostoje ostalo

(odgovor članu mikica88)
Direktna veza do poruke: 1002
   RE: Zimnica
24.9.2020 14:43:19   
Mirko Svirko
Spremila sam tursiju. Jeeeee 👍😊



(odgovor članu Dragica Draga)
Direktna veza do poruke: 1003
   RE: Zimnica
25.9.2020 7:44:09   
mikica88
Meni za vikend stize nesto zimnice.
A treba i jos dokupiti.

(odgovor članu Mirko Svirko)
Direktna veza do poruke: 1004
   RE: Zimnica
30.11.2020 11:59:40   
nata11
Drugarice prvi put kiselim kupus. Stavila burence od 25 kg. E sad u receptu kaze ne otvarati 25 dana a u drugom proveriti da li ima dovoljno vod i naliti. Jel otvarate ili ne ?



_____________________________





(odgovor članu mikica88)
Direktna veza do poruke: 1005
   RE: Zimnica
30.11.2020 12:47:38   
branki*
Sobodno otvori i vidi da li ima vode.ja otvorim uvek i super mi bude.

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1006
   RE: Zimnica
30.11.2020 21:20:00   
Dragica Draga
I mi otvaramo da vidimo kakvo je stanje. Recimo prvi put otvorim posle jedno 10 dana.

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1007
   RE: Zimnica
1.12.2020 17:23:08   
flamingos


IZVORNA PORUKA: nata11

Drugarice prvi put kiselim kupus. Stavila burence od 25 kg. E sad u receptu kaze ne otvarati 25 dana a u drugom proveriti da li ima dovoljno vod i naliti. Jel otvarate ili ne ?


Kako ne otvarati?A pretakanje?Ne znam,imam svoj bačin kiseljenja i uvek mi kupus bude odličan.


(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1008
   RE: Zimnica
2.12.2020 11:09:57   
nata11
Ma kakvo pretakanje to tek ne planiram raditi. 🙂



_____________________________





(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 1009
   RE: Zimnica
2.12.2020 11:11:33   
mama Jo
Mi smo stavili kupus u prosli cetvrtak, nismo jos otvorili, ali mislim da cemo danas.
Ni mi ne pretacemo. Ne znam ni kako se to radi user posted image

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1010
   RE: Zimnica
2.12.2020 11:44:05   
flamingos
Znam ja.


(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1011
   RE: Zimnica
2.12.2020 12:10:16   
mama Jo
Pisi mi flamingos. Ako nije komplikovano da probam i ja 😊

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 1012
   RE: Zimnica
2.12.2020 13:04:50   
flamingos


IZVORNA PORUKA: mama Jo

Pisi mi flamingos. Ako nije komplikovano da probam i ja 😊
Mislim da ima i u C kuhinji.Svako ima svoj način,a moj je sledeći:Kad se nalije kupus,sutradan se pretoči.Zatvori se,nakon nedelju dana opet se pretoči i tako još dva puta na nedelju dana.I to je to.A pretače se tako što se stavi crevo u bure i uz pomoć njega se iz bureta izvlači tečnosst u kofu,vrati se tečnost u bure i tako više puta(zavisno od toga koja je količina tečnosti u pitanju.A cilj je da se so što bolje rastvori).To je to.Sad,svako ima svoj način.Ovo je moj način i svake godine mi bude extra kupus.


(odgovor članu mama Jo)
Direktna veza do poruke: 1013
   RE: Zimnica
2.12.2020 13:13:26   
nata11
Flamingos ako razumem vraca se ista tecnost?



_____________________________





(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 1014
   RE: Zimnica
2.12.2020 13:45:21   
Ana RR
Moji mama i tata prave odličan kupus. Uvek stave i jednu glavicu ljubičastog kupusa i rasol bude roze boje. I stavljaju i ribanac. Ja nisam ljubitelj kiselog kupusa ali mm se razbije kod mojih.

_____________________________

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1015
   RE: Zimnica
2.12.2020 13:52:50   
flamingos


IZVORNA PORUKA: nata11

Flamingos ako razumem vraca se ista tecnost?


Da,ista.Joj Ana,lepo ko voli ljubičast.Mi volimo običan.Jedemo ga i kuvanilog,pravim podvarak,zavijam sarmu,kao salatu.Dete ne volo kuvan,ni podvarak.


(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1016
   RE: Zimnica
2.12.2020 15:43:43   
branki*
nato,ja isto ne pretacem,bude dobar.ni moja mama.svekrva je pretakala.


_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 1017
   RE: Zimnica
2.12.2020 15:45:37   
flamingos


IZVORNA PORUKA: branki*

nato,ja isto ne pretacem,bude dobar.ni moja mama.svekrva je pretakala.

Pa da,Branki.Kažem,svako od nas ima svoj način.


(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1018
   RE: Zimnica
2.12.2020 15:47:12   
mama Jo
Hvala flamingos user posted image
Mi, isto, nismo pretakali.
Mislim da moji u selu pretacu.


_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 1019
   RE: Zimnica
2.12.2020 15:56:19   
branki*

IZVORNA PORUKA: flamingos



IZVORNA PORUKA: branki*

nato,ja isto ne pretacem,bude dobar.ni moja mama.svekrva je pretakala.

Pa da,Branki.Kažem,svako od nas ima svoj način.



tacnouser posted image
poenta je da bude ok i ovako i onako.bitno da bude slana voda i da se lepo rastvori so,jer ga so drzi,podseti me moja mama da probam malo vodu da li je slana.ona vec ima ribanac koji je stigao.ja stavljam samo glavice.

_____________________________

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 1020
   RE: Zimnica
2.12.2020 16:23:23   
flamingos
Nema na čemu mama Jo.❤


(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 1021
   RE: Zimnica
2.12.2020 17:43:37   
Duškić
Do skoro nisam volela kupus, ali sad bas volim .
Sa crnim lukom i paprikom tucanom .

(odgovor članu flamingos)
Direktna veza do poruke: 1022
   RE: Zimnica
10.6.2021 11:50:14   
nata11
Drugarice dajte recept za sok od jagode-sirup?

_____________________________





(odgovor članu Duškić)
Direktna veza do poruke: 1023
   RE: Zimnica
10.6.2021 11:53:03   
dunja RR
Nato vidi u temi Prirodni sokovi i sirupi, moguće da ima recept, da je neko ranije pisao.

_____________________________

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...



Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 1024
   RE: Zimnica
27.6.2021 12:39:44   
mama Jo
Mama vec stavila 14kg ociscenih visanja u zamrsivac 😊
Iz dvorista, ima jos za branje ☺️

_____________________________

,,Carpe diem"

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 1025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  39 40 [41] 42 43   Sledeća stranica >   >>
Idi na:







Ružice sa sirom
Ringerajin kuvar: minnica
Čokoladni kolač sa malinama
Ringerajin kuvar: Ana RR



Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here