doktorkakristal -> RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-IV deo (7.7.2014 7:54:15)
|
MIRKAM uecajumi u zdravoj hrani himalajsku so,pa stavljaj nju po malo,stavljaj po malo pavlake ili maslaca,kreni sa uvodjenjem mesa,te vocne kasice mu nista ne znace,od njih ne dobija na tezini,one su za uzinu nikako da budu bas ceo obrok,mislim da je sve preterano sa uvodjenjem te cvrste hrane,ja se brate uopste nisam nestpo cimala niti konkretno pazila ,sve sam joj dala da proba,ima stvari koje voli i koje ne,pa da sam isla jednu po jednu vrstu tacno bih odlepila,ne znam nisam pametna,mozda sam ja luda [sm=zmeden.gif] mozda i treba tako postepeno,sa celicnim zivcima,sta cu sto sam ja zivcana i nestrpljiva ,a i nisam neki panicar,meni alergije nisu ni pale na pamet,eto moje dete jede kravlje proizvode ,PIJE kravlje mleko sa zitaricama i nista joj ne fali,ja sam se vodila osecajem,ja konkretno obozavam sve mlecne proizvode i meni jakooooooo prijaju,vidim da i D isto,tako da sva ta fama oko stetnosti kravljeg mleka je po meni smesna,prosto nekom odgovara nekom ne,pa nismo svi isti i eto na kraju odoh u of al bas dobih inspiraciju da kazem da se manje cimajte oko toga sta sme ,a sta ne i radite po osecaju
|
|
|
|