Misha i Ljisha -> RE: Ishrana bebe 6-9 meseci-IV deo (16.8.2013 14:38:50)
|
ja joj nisam uvela jos uvek nista mlecno, ona nema ni punih sedam meseci. Ima osetljiv stomacic. Uglavnom joj ja kuvam i povrce je voce je domace, i sokove joj ja pravim ili ako prokuvam voce dajem joj kompot od tog voca. Nije ona nabujala heheh ajd tako da kazem dobila je u junu 600 grama i u julu isto 600 (tacno toliko) pa kad poredim s onim 140 grama nedeljno to je to. Ziva je i u pokretu, sedi naveliko sama, mlatara rukicama i nogicama i igra se. Svaki dan nam je razliciti meni sto se tice voca i povrca, a kazem meso sam joj nedavno uvela. Ne mogu nista da joj nudim u 21 kad se ona komira nakon sisanju u 20h. To je prosto njeno vreme za spavanjac. U pola osam je kupam u osam sisa i spava. A sto se tice slatkog moja izgleda nije ljubitelj. Mama je umocila prst u slag i dala joj da polize a ona se sva stresla. MM kupio hipovu good night kasicu slatku i isto se stresla kao da ce da povrati. (a mozda se i navikla da joj ja spremam pa kupovno bas i nece nesto posebno) U svakom slucaju moram ocigledno krenuti sa jogurtom i mlecnim proizvodima. A i malo da menjam, palenta, griz, krompir, karfiol,brokoli,tikvice,grasak,boranija,sargarepa,pasttrnak, pirinac, meso, sljive,breskve,kajsije,kruske, tikva, jabuka i to je za sad cini mi se sve sto sam uvela. Mislim da cu ovih dana cveklu i jogurt
|
|
|
|