Anoniman
|
Ponekad se pitam da li postoje vaske u civilizovanom svetu?! To nije sramota, ali se to tako ovde interpretira, a one su i deo komunistickog rezima ;) Tacno je da nisu ogledalo cistoce, cak mislim da upravo samo na cistu kosu i idu :) Zanima me ko su glavne kliconose, odakle bre dolaze te vaske?! Salu na stranu, nas su pozvali malopre iz vrtica, sestra sa preventive(inace smo cerku prebacili pre sedam dana u drugi, blizi nama vrtic) nasli Tamari gnjide koje je izgleda fasovala u proslom vrticu, na zalost, jer se tamo jesu pojavile. I ja sam p o p i . d e l a, te htedoh na temu, istresanje negativne energije(odlucih da istrazim malo ovu posast) toliko da sam htela da pisem predskolskoj ustanovi, direktno u direkciju Sve sam navlake poskidala, jastucice na kojima je lezala, a pri tom ona nocu dolazi kod nas u krevet, i jos i beba, masala (bebi nema puno kose, vidim da je sve ok) A Tamara kosu do pola ledja, ja takodje kosurdacu (jos se borim i sa peruti, sad ne znam sta me svrbucka )Ne znam, mene vaske uvek podsecaju na neku bedu, secam se u vreme sankcija 93,94 pojavile se vaske u srednjoj skoli, dolazili su da nas pregledaju na casu. A ja sam ih vec bila fasovala pre toga, duga kosa, a plava, ma uzas, medjutim keva mi namazala petrolej i cao(a pre toga trebljenje na veliki beli papir :() i naravno krili smo da imam vaske. I nisu mi nasli nista, a bila sam pretrnula prilikom pregleda, ipak pred celim razredom, kao blam.Ma meni je i danas moram da priznam pomalo sramota, ukorenjeno bre to u glavi to je ta prenosno genetska zatucanost, ali sta se moze ... i tako Uskoro ide muz po nju i ojha udri svim raspolozivim oruzjem (volim sto uvek na kraju ispliva moj humor) Uh, lakse mi je kad sve ovo napisah Pitanje: KOJI SAMPON DA UZMEMO?
|