Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Verolina Srecan rodjendan <3 11.4.2013 7:10:09
|
|
|
|
J@n@
|
Danas nam je divan dan,divan dan nasoj Verolini rodjendan...zivela,zivela i srecna nam bila! !Hrabra zeno,neka ti snovi postanu java!Ljubim te!
|
|
|
|
RE: Verolina Srecan rodjendan <3 11.4.2013 7:23:50
|
|
|
|
hanka
|
|
|
|
|
RE: Verolina Srecan rodjendan <3 11.4.2013 7:28:33
|
|
|
|
sandrina 85
|
Srecan divan dan
|
|
|
|
RE: Verolina Srecan rodjendan <3 11.4.2013 7:30:24
|
|
|
|
daca77
|
|
|
|
|
RE: Verolina Srecan rodjendan <3 11.4.2013 8:19:48
|
|
|
|
nata11
|
Srecan rodjendan Verka, da nam uvek budes tako jaka i vesela i da nas uskoro obradujes lepim vestima
|
|
|
|
RE: Verolina Srecan rodjendan <3 11.4.2013 8:33:50
|
|
|
|
Figaro88
|
Srecan rodjendan Verolino
|
|
RE: Verolina Srecan rodjendan <3 11.4.2013 8:34:15
|
|
|
|
Modessty
|
Srećan rodjendan!!!! Želim ti da i dalje budeš žena zmaj kao i do sada i da uvek imaš dovoljno snage i osmeha da savladaš sve prepreke u životu. Ljubac!
|
|
RE: Verolina Srecan rodjendan <3 11.4.2013 8:37:09
|
|
|
|
lanajelena
|
Sve najbolje
|
|
|
|
RE: Verolina Srecan rodjendan <3 11.4.2013 8:39:15
|
|
|
|
NadaR
|
Sve najljepse!
|
|
RE: Verolina Srecan rodjendan <3 11.4.2013 8:47:10
|
|
|
|
Jole84
|
Koko moja srećan ti rođendan,ti znaš šta ti ja želim,a to je-jedno zrno Volim te puno,sve najbolje od srca! p.s. ja sam ova s buljavijim očima
|
|
RE: Verolina Srecan rodjendan <3 11.4.2013 8:54:55
|
|
|
|
vikiveki
|
Srećan rođendan i sve najlepše ti želim i da ubrzo bude
|
|
|
|
RE: Verolina Srecan rodjendan <3 11.4.2013 8:55:36
|
|
|
|
Brand new mama
|
Happy,happy rodjus!! !(znala sam da moras biti Ovan)
|
|
RE: Verolina Srecan rodjendan <3 11.4.2013 8:56:11
|
|
|
|
Olga75
|
srecan , srecan rodjendaaan
|
|
RE: Verolina Srecan rodjendan <3 11.4.2013 9:13:49
|
|
|
|
Ognjenka
|
Srecan rodjedan, Verka! Neka ti se ostvari samo jedna zelja!!!
|
|
RE: Verolina Srecan rodjendan <3 11.4.2013 9:46:16
|
|
|
|
dijana1*
|
Verolino srecan rodjendan Neka ovo bude tvoj mesec
|
|
|
|
RE: Verolina Srecan rodjendan <3 11.4.2013 10:14:55
|
|
|
|
lesica
|
Srećan, srećan divan dan
|
|
RE: Verolina Srecan rodjendan <3 11.4.2013 11:37:52
|
|
|
|
majared
|
Srećan rođuš, znaš šta ti svi želimo
|
|
|
|
RE: Verolina Srecan rodjendan <3 11.4.2013 11:56:20
|
|
|
|
bea83
|
|
|
|
|
RE: Verolina Srecan rodjendan <3 11.4.2013 12:12:04
|
|
|
|
Dada81
|
Verka nasa draga,zelim da ti se sve zelje ispune,a najlepsom da obradujes i nas ,u njoj jos jace sa tobom da slavimo ovde -Srecan ti rodjendan!
|
|
RE: Verolina Srecan rodjendan <3 11.4.2013 12:39:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Danas nam je diiiiiivan daaan Sledeci rodjendan da slavis sa jednom malom cupavicom u narucju. Ljubim te
|
|
|
|
RE: Verolina Srecan rodjendan <3 11.4.2013 13:05:38
|
|
|
|
dunja RR
|
Verka, srećan rođendanac, i da uskoro slavimo ovde bar dva rođendanka
|
|
RE: Verolina Srecan rodjendan <3 11.4.2013 13:21:05
|
|
|
|
Leax
|
Srecan rodjendanak i sve najlepse ti zelim
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
RE: Verolina Srecan rodjendan <3 11.4.2013 14:39:10
|
|
|
|
imperial
|
Srecan rodjendan draga
|
|
|
|
RE: Verolina Srecan rodjendan <3 11.4.2013 15:00:12
|
|
|
|
marince1
|
S|recan rodjendan Verka.Sve najbolje
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Draga "NEPLANIRANA BEBO"...Nema apsolutno ničeg slučajnog u vezi sa tobom, moja slatka bebo.
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.