Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Omiljena hrana u trudnoci 23.2.2017 17:58:14
|
|
|
|
emicaa
|
IZVORNA PORUKA: Dragce86 Pojacan apetit i gadjenje prema turskoj kafi. Nikakvi kiseli krastavci i te stvari ;) Sve normalno jedite, sta Vam organizam trazi... Dragce moilim te da pises u odgovarajucim temama,pitanje je omiljena hrana u trudnoci a ne sta se kome gadi
|
|
RE: Omiljena hrana u trudnoci 27.6.2017 23:13:48
|
|
|
|
Viksica
|
LUBENICA, AL DA NE POVERUJETE :) MOGLA SAM JE JESTI SVAKI DAN :)
|
|
|
|
RE: Omiljena hrana u trudnoci 1.7.2017 21:29:00
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Ja sam u prvoj trudnoci jela sve i uzivala u hrani kao nikada pre... u drugoj sam imala neke posebne ukuse koji su minse trazili, recimo: ananas sam mogla da jedem svaki dan, kinesku hranu sam ooobozavala, pocela sam da pijem mleko koje inace do tada nisam pila, kao i koka-kolu. Takodje pilo mi se pivo sa ukusom grejpa, i vrlo cesto sam znala od muza da uzmem dim cigarete, sto inace nisam nikada radila 🤔
|
|
|
|
RE: Omiljena hrana u trudnoci 1.7.2017 22:43:47
|
|
|
|
Milena18
|
Ja sam mogla svaki dan da jedem sladoled i pomfrit. Jako zdravo
|
|
|
|
RE: Omiljena hrana u trudnoci 1.7.2017 23:38:08
|
|
|
|
Duškić
|
Sladoled..pa opet sladoled. A kafu tek pred kraj sam pila i to jednu. A u drugoj trudnoci lubenicu, cak mi je prestajala gorusica od nje.
|
|
|
|
RE: Omiljena hrana u trudnoci 2.12.2017 0:55:24
|
|
|
|
Srecko47E
|
Kineska hrana. I to sto ljuca
|
|
|
|
RE: Omiljena hrana u trudnoci 6.1.2018 11:29:32
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
E i ja sam jela kinesku hranu... Big mek.. Jagode su mi se jele mesecima, kao i lubenica.
|
|
RE: Omiljena hrana u trudnoci 6.1.2018 11:39:17
|
|
|
|
Ana RR
|
Sladoled. U neograničenim količinama. Možda ga zato Marko ovoliko voli I užasno mi se pilo pivo, padala sam u nesvest na reklame za pivo. Mm mi je kupovao bezalkoholno čisto da me mine želja.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Omiljena hrana u trudnoci 6.1.2018 12:51:19
|
|
|
|
Rosita
|
Bas nista. Sve kao pre. Jedino jak apetit u prvom trimestru.
|
|
RE: Omiljena hrana u trudnoci 6.1.2018 12:54:27
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Meni se nista posebno nije jelo i u prvoj ni u drugoj. Sve je bilo isto. Vise imam sad zelju. Nekad mi tako padne na pamet u sred noci sta bih pojela.
|
|
RE: Omiljena hrana u trudnoci 7.1.2018 1:18:03
|
|
|
|
MamaNecaVo
|
Ni meni se nije jelo nista odredjeno. Sad bas razmisljam..
|
|
|
|
RE: Omiljena hrana u trudnoci 22.2.2018 21:37:15
|
|
|
|
Dragce86
|
Samo mi je pojacan apetit sada, nemam trenutno nista omiljeno, videcemo dalje tokom trudnoce kako ce biti :)
|
|
|
|
RE: Omiljena hrana u trudnoci 22.2.2018 21:46:32
|
|
|
|
Sarav
|
1.sladoled 2.pica
|
|
RE: Omiljena hrana u trudnoci 26.2.2018 14:40:00
|
|
|
|
Dora89
|
Jogurt, mleko, jaja, majonez. To bih mogla stalno.
|
|
|
|
RE: Omiljena hrana u trudnoci 26.2.2018 14:42:25
|
|
|
|
Mala Elena
|
Sejk, jabuke, slatkisi, kuvana boranija sa mesom koje se topi....
|
|
|
|
RE: Omiljena hrana u trudnoci 26.2.2018 14:45:58
|
|
|
|
Srecko47E
|
IZVORNA PORUKA: Sarav 1.sladoled 2.pica Dodala bih i plazma keks.
|
|
|
|
RE: Omiljena hrana u trudnoci 26.2.2018 14:47:06
|
|
|
|
mama Jo
|
Plazma i mleko, ju koliko sam pojela
|
|
RE: Omiljena hrana u trudnoci 26.2.2018 22:41:11
|
|
|
|
mama Jo
|
Da dodam i cokoladu u svim oblicima, i slatkisi svi - nisam birala 😁
|
|
RE: Omiljena hrana u trudnoci 29.4.2018 23:38:00
|
|
|
|
MimaKos
|
Sladoled !!! :)
|
|
|
|
RE: Omiljena hrana u trudnoci 30.4.2018 0:21:16
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Secam se jedino u prvoj trudnoci da smo tamanili pomorandze Ovo sve ostalo normalno
|
|
|
|
RE: Omiljena hrana u trudnoci 30.4.2018 0:29:03
|
|
|
|
MimaKos
|
Ja sam na moru dodala 4 kg za deset dana u sestom mesecu, tamanili smo slatkise :))
|
|
|
|
RE: Omiljena hrana u trudnoci 30.4.2018 0:48:43
|
|
|
|
bojana92
|
Omiljena hrana mi je zelena salata Mada jedem sve redom i sta volim i sta ne volim,u ovoj trudnoci ne biram
|
|
|
|
RE: Omiljena hrana u trudnoci 30.4.2018 0:56:42
|
|
|
|
MimaKos
|
IZVORNA PORUKA: bojana92 Omiljena hrana mi je zelena salata Mada jedem sve redom i sta volim i sta ne volim,u ovoj trudnoci ne biram Alal vera za zelenu salatu :) i ja sam sve jela, osim zabranjenih stvari npr sireva mekih i tako, ali me slatkisi ubili bas..
|
|
|
|
RE: Omiljena hrana u trudnoci 30.4.2018 7:26:26
|
|
|
|
mama Jo
|
U prvoj sve u dtugoj nista
|
|
RE: Omiljena hrana u trudnoci 8.8.2018 7:07:39
|
|
|
|
mama ivane
|
Projaru, kajmak i ajvar trazi mi se nom stop da ruckam, nepamtim kad sam do sada jela projaru
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?