Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Omiljena hrana u trudnoci 20.9.2014 14:02:36
|
|
|
|
Mala Elena
|
Razvaljivala se od kikirikija
|
|
|
|
RE: Omiljena hrana u trudnoci 20.9.2014 14:04:17
|
|
|
|
Rosita
|
Sve najnormalnije kao i do tad. Bez gadjenja i mucnina. Mislim da je to jer sam vec bila na progesteronu pa u sali kazem da sam ja bila trudna i pre trudnoce, nikakvih specijalnih hormonskih promena nije bilo
< Poruku je uredio Rosita -- 20.9.2014 14:05:23 >
|
|
RE: Omiljena hrana u trudnoci 20.9.2014 14:05:43
|
|
|
|
branki*
|
nemam omiljenu,jedem sve isto kao i kad nisam trudna,samo su se kolicine utrostrucile
|
|
RE: Omiljena hrana u trudnoci 20.9.2014 14:07:09
|
|
|
|
eca89
|
Uh, nemam omiljene, sve tamanim !
|
|
|
|
RE: Omiljena hrana u trudnoci 20.9.2014 14:36:37
|
|
|
|
anita
|
Od voca jedem najvise jabuke i banane. Ostalo jedem sve kao i pre trudnoce.
|
|
RE: Omiljena hrana u trudnoci 21.9.2014 11:15:09
|
|
|
|
Anarunika
|
Ja jedem med i sad i jela sam ga i u ranijim trudnoćama. Zašto ne sme da se jede? Ja nisam znala za to. Znam da ne treba da se jede u velikim količinama. IZVORNA PORUKA: blesavko Meeed mi bas prija u trudnoci, mada me je drugarica malo uplasila jer kaze da med bas i ne sme u trudnoci. Ja citala negde pise moze a negde da ne. Sta da radim?
|
|
|
|
RE: Omiljena hrana u trudnoci 21.9.2014 12:09:51
|
|
|
|
wivern
|
Burek, nenormalno mi se jede. Dorucak, rucak, vecera, dezert, samo da je mas'an.
|
|
RE: Omiljena hrana u trudnoci 21.9.2014 12:19:18
|
|
|
|
Žapkić
|
Ja sam , u trudnoći, provela 6 meseci u Višegradskoj bolnici, pa tako da , i kad mi se nešto jelo, uglavnom nije imao ko da mi donese, jer moji nisu u BG... Ono čemu sam se bukvalno "davila" bilo je čokoladno mleko i kroasani sa čokoladom (oni Seven dejz)
|
|
RE: Omiljena hrana u trudnoci 21.9.2014 12:45:30
|
|
|
|
Mala Elena
|
Anarunika, ja sam dodavala med u caj ili mleko kad je toplo , za imunitet. A verovatno ne bi trebalo zbog kasnijeg razvoja alergije kod bebe. .
|
|
|
|
RE: Omiljena hrana u trudnoci 21.9.2014 13:18:34
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: wivern Burek, nenormalno mi se jede. Dorucak, rucak, vecera, dezert, samo da je mas'an. Tako je bilo i meni Samo burek, i punooooo vocaaaaaa....
|
|
|
|
RE: Omiljena hrana u trudnoci 21.9.2014 13:22:32
|
|
|
|
cetvrtko
|
pitice,pica,spagete....... :D sve samo da je teeeesto . inace sam ga voljela uvjek ali sada je to postalo bas kriticno
|
|
|
|
RE: Omiljena hrana u trudnoci 21.9.2014 13:51:05
|
|
|
|
Trcosava
|
Nema ništa specijalno. Sve jedem kao i obično.
|
|
RE: Omiljena hrana u trudnoci 21.9.2014 13:59:07
|
|
|
|
big mum
|
Kad sam bila trudna sa Sofkom tamanila sam jabuke rol hrenovke a sa Strahinjom slatkiše.
|
|
RE: Omiljena hrana u trudnoci 21.9.2014 16:14:35
|
|
|
|
wivern
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava RR Nema ništa specijalno. Sve jedem kao i obično. Ma jaooooo, opet izmisljas. Kazi da drzis dijetu i da zato neces da napises
|
|
RE: Omiljena hrana u trudnoci 21.9.2014 16:19:58
|
|
|
|
bubulence
|
trenutno sampita i kokice
|
|
|
|
RE: Omiljena hrana u trudnoci 29.9.2014 9:38:01
|
|
|
|
plačljiva
|
Meni se u trudnoći jede strašno burek sa mesom,jogurt i slatkiši do besvesti...
|
|
|
|
RE: Omiljena hrana u trudnoci 5.12.2014 17:25:59
|
|
|
|
Kata90
|
Pomfrit sa kecapom,paradajz supa,pomorandze,jabuke,eurokrem,i svi ostali slatkisi ovo sam dosad najvise jela.....
|
|
RE: Omiljena hrana u trudnoci 22.3.2016 13:53:17
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Prva trudnoća plazma i samo plazma, bele semenke, i kokice. Sada Big mek, pizza, krompir, jagode i svo slano testo. Ja bih i slatko, al mi bude muka :)
|
|
|
|
RE: Omiljena hrana u trudnoci 22.3.2016 14:04:16
|
|
|
|
pipi_coco
|
Sokovi .......i mlijeko, ništa mi od hrane nije bilo toliko omiljeno, ali trudila sam se da svaki dan pojedem poneku vocku
|
|
RE: Omiljena hrana u trudnoci 22.3.2016 14:19:58
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Ja sam se davila u grckom jogurtu. Kad se setim onu veliku casu ja sam jela za jedan obrok
|
|
RE: Omiljena hrana u trudnoci 22.3.2016 16:59:38
|
|
|
|
MishMash
|
Ja inače ne pijem godinama sokove, a sad mi se stalno pije Coca-Cola. Za sad uspevam da se kontrolišem
|
|
|
|
RE: Omiljena hrana u trudnoci 22.3.2016 18:47:43
|
|
|
|
vocicana
|
Jedino u principu sto nisam pila su vocni sokovi, kiselu vodu tamanim, jedem sve kao i do sada, a ono sto mi se nikako ne svidj i ne prija mi. su slatkisi koje jedem, jer sam konstantno u hipoglikemijama, da me uzasno nervira sve to. Nista ni tu posebno, ali prosto moram jer padaaaam
|
|
RE: Omiljena hrana u trudnoci 3.4.2016 13:19:01
|
|
|
|
marinic
|
omiljena i neizostavna hrana svaki dan su mi slatkisi, jedu mi se bas, nema sanse da izdrzim dan bez njih..bez svega mogu i nista mi se posebno ne jede ali obavezno neki slatkisss
|
|
|
|
RE: Omiljena hrana u trudnoci 4.1.2017 17:36:37
|
|
|
|
Mariya
|
U prvoj sam tamanila slatkiše, i to beli eurokrem i twix. Od voća jagode i breskve. U drugoj mi je, za ne poverovati, mak, kolači sa makom, jagode i breskve. Sad u trećoj, jedno vreme su mi omiljene bile dinje,pa pavlaka, kiseli krastavci, jabuke, i od starta su pohovani sir i pomfrit
|
|
|
|
RE: Omiljena hrana u trudnoci 23.2.2017 16:17:49
|
|
|
|
Dragce86
|
Pojacan apetit i gadjenje prema turskoj kafi. Nikakvi kiseli krastavci i te stvari ;) Sve normalno jedite, sta Vam organizam trazi...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...
AnaTamara
Preporuka budućim mamama!
Porođaj je sve bliže, pripremaju se stvarčice, između ostalog i Fitolat, koji mi je mnogo pomogao sa prvim detetom, uspeli smo da uspostavimo laktaciju!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?