Ana RR -> RE: Stopiranje (25.11.2013 17:08:44)
|
Par puta sa drugaricama kada bi se vraćale iz noćnog provoda. Ja nisam nikad volela i inače sam paranoiok ali ajde kao tri nas je pa je lakše. Imale smo razna iskustva, jednom su nas povezli neki kamermani sa pinka, ok momci i ostave nas na sajmu. Ja izađem prva, drugarica izlazi posle mene (tad smo bile samo nas dve) i ona slučajno zalupi vratima deo jakne. Ovaj kreće, ne vidi, u autu muzika, ona ne uspeva da izvuče drugu ruku, jednu je izvukla i on je vuče kolima dobrih 50 metara pre nego što je izvukla ruku. Iza ide kamion i kao u filmu u poslednjem trenutku je on izbegne jer se ona prevrtala po putu kada se otkačila. Ja sam umrla na stanici. Trčim do nje, ona ustaje, ne progovaramo od šoka. Ni ogrebotinu nije imala samo je odlomila parče prednjeg zuba i usna joj otekla. Posle 15 minuta vraćaju se ovi momci, u nekom momentu su primetili njenu jaknu kako landara oko auta i prestravili se, odvezli nas do kuće. JA mislim da više nikad u životu nisu nikoga povezli [sm=smiley36.gif] A jednom nam je na brdu stao Delča i povezao nas do Žarkova [sm=bravo.gif] genijalac, oduševila sam se tada [sm=smiley1.gif] baš je bio lik [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|