Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sta Vas seca na Vasu uciteljicu? 14.3.2013 16:29:52
|
|
|
|
malenac76
|
barsunast, dubok glas..blaga narav
|
|
|
|
RE: Sta Vas seca na Vasu uciteljicu? 14.3.2013 16:53:06
|
|
|
|
viking
|
Ja se uvek setim kako je lupala šamare s obe ruke istovremeno, samo ti spljeska facu između dlanova. I imala je retko ružnu ćerku.
|
|
RE: Sta Vas seca na Vasu uciteljicu? 14.3.2013 18:53:43
|
|
|
|
razlicak
|
kad pomislim na nju, raznezim se, jer to je bio najlepsi period, najbezbriznija sam tada bila
|
|
|
|
RE: Sta Vas seca na Vasu uciteljicu? 14.3.2013 23:48:26
|
|
|
|
cicibanns
|
recenica: ne vredi plakati, nego leka traziti...
|
|
|
|
RE: Sta Vas seca na Vasu uciteljicu? 13.6.2013 23:01:50
|
|
|
|
Maraj
|
mene, nista lepo.bila je jako jako stroga stalno se drala i kaznjavala nas. mislim da samo retki ovako pamte uciteljicu
|
|
|
|
RE: Sta Vas seca na Vasu uciteljicu? 13.6.2013 23:06:28
|
|
|
|
jole82
|
Volela je da stipa za obraze Pa kad te u'vati s obe strane i razvuce..mo's krajnike da vidis..al posle budes rumen 5 minuta
|
|
RE: Sta Vas seca na Vasu uciteljicu? 13.6.2013 23:06:32
|
|
|
|
degu
|
Maraj izgleda smo imale istu učiteljicu
|
|
RE: Sta Vas seca na Vasu uciteljicu? 13.6.2013 23:52:37
|
|
|
|
Dani.kv
|
Njen sin
|
|
|
|
RE: Sta Vas seca na Vasu uciteljicu? 13.6.2013 23:54:22
|
|
|
|
Odri Hepbern
|
Crvena kosa
|
|
|
|
RE: Sta Vas seca na Vasu uciteljicu? 13.6.2013 23:56:40
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Potpis kad vidim slicna..il u nekim starim sveskama! Al ne volim da je se setim ...
|
|
|
|
RE: Sta Vas seca na Vasu uciteljicu? 13.6.2013 23:58:54
|
|
|
|
minnica
|
niske, sitne, sedokose žene
|
|
RE: Sta Vas seca na Vasu uciteljicu? 14.6.2013 0:35:38
|
|
|
|
salle
|
sta me seca na uciteljicu?! price kako vara muza sa direktorom skole
|
|
|
|
RE: Sta Vas seca na Vasu uciteljicu? 14.6.2013 9:30:44
|
|
|
|
tanjicak79
|
Tirkizno-plavi nakit, jer je takav volela da nosi.
|
|
|
|
RE: Sta Vas seca na Vasu uciteljicu? 14.6.2013 10:12:23
|
|
|
|
Jole84
|
Nikad neću da joj zaboravim kad mi počupala zulufe i pokvarila mašnu koju je mama satima nameštala da budem lepa za školu
|
|
RE: Sta Vas seca na Vasu uciteljicu? 8.10.2013 13:12:29
|
|
|
|
dunja RR
|
Jao, jeste (Ružica jel?). Užas. Sada bi je garant zatvorili. Mene jednom na rekreativnoj Šupljoj steni zatvorila u wc pun paučine, na dva sata, zato što sam tražila svoje slatkiše. Inače, svi naši slatkiši su bili kod nje u sobi, i verovatno je sve proždrala njena ćerka IZVORNA PORUKA: viking RR Ja se uvek setim kako je lupala šamare s obe ruke istovremeno, samo ti spljeska facu između dlanova. I imala je retko ružnu ćerku.
|
|
RE: Sta Vas seca na Vasu uciteljicu? 8.10.2013 13:46:34
|
|
|
|
nata11
|
Stroga. Kao da smo bili u zatvoru a ne skoli. Glas nije smeo da se cuje za vreme malog odmora. Bas je niko nije voleo Ne da je tukla decake, skoro svakog dana i to je koristila iskljucivo jedan tanak stap pa po dlanovima.
|
|
|
|
RE: Sta Vas seca na Vasu uciteljicu? 27.10.2013 10:38:12
|
|
|
|
dijana1*
|
Podseca me na to da ne zna sta je kvadar a sta kvadrat. Jos uvek je uciteljica i uci devojcicu koja zivi preko puta kuce mojih roditelja, i pre neki dan mala crta kvadar i kaze e ovo je kvadrat. Vuk ima slikovnicu sa oblicima i on je sa 3,5 godine naucio da razlikuje oblike a uciteljica i posle toliko godina jos nije naucila.
|
|
|
|
RE: Sta Vas seca na Vasu uciteljicu? 27.10.2013 10:48:12
|
|
|
|
Janncica
|
IZVORNA PORUKA: nata11 Stroga. Kao da smo bili u zatvoru a ne skoli. Glas nije smeo da se cuje za vreme malog odmora. Bas je niko nije voleo Ne da je tukla decake, skoro svakog dana i to je koristila iskljucivo jedan tanak stap pa po dlanovima. Skroz isto.Samo sto je i devojcice tukla isto tako. I to za raznorazne gluposti.Ko nije seo na svoje mesto cim je zvonilo za kraj odmora,ko nije uradio domaci,ko je pisnuo na casu. Nista lepo mi nije ostalo u secanju.
|
|
RE: Sta Vas seca na Vasu uciteljicu? 27.10.2013 10:50:50
|
|
|
|
dunja RR
|
O svašta .. IZVORNA PORUKA: dijana1 RR Podseca me na to da ne zna sta je kvadar a sta kvadrat. Jos uvek je uciteljica i uci devojcicu koja zivi preko puta kuce mojih roditelja, i pre neki dan mala crta kvadar i kaze e ovo je kvadrat. Vuk ima slikovnicu sa oblicima i on je sa 3,5 godine naucio da razlikuje oblike a uciteljica i posle toliko godina jos nije naucila.
|
|
RE: Sta Vas seca na Vasu uciteljicu? 27.10.2013 10:51:27
|
|
|
|
tijatija
|
kako brise nos pa posle sa sve slinama predje preko usta da obrise karmin
|
|
|
|
RE: Sta Vas seca na Vasu uciteljicu? 27.10.2013 10:54:17
|
|
|
|
dijana1*
|
Joooj Tija
|
|
|
|
RE: Sta Vas seca na Vasu uciteljicu? 27.10.2013 11:03:29
|
|
|
|
17 joka
|
E na zenu koja mi je bila kao druga majka u tom periodu zivota zaista divna zena.
|
|
RE: Sta Vas seca na Vasu uciteljicu? 28.4.2014 18:53:06
|
|
|
|
wivern
|
Metla, uciteljica mi je bila prava vestica. Drugi dan skole je odmah zaisala cime nam se bave roditelji, da zna od koga ima koristi. Fuj, mrsko mi je i da je se setim samo
|
|
RE: Sta Vas seca na Vasu uciteljicu? 28.4.2014 18:59:05
|
|
|
|
Rosita
|
Jedna od kljucnih osoba u mom zivotu. Osokolila me kad mi je bilo najteze, kad sam iz rata dosla u njen drugi razred, uplasena, nesigurna... ohrabrila, pomogla i stvorila temelj da budem djak kakav sam bila kasnije. Da nije bilo nje, ko zna sta bi bilo. Umrla je. Bila je andjeo .
|
|
RE: Sta Vas seca na Vasu uciteljicu? 29.4.2014 12:28:58
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: Jole84 Nikad neću da joj zaboravim kad mi počupala zulufe i pokvarila mašnu koju je mama satima nameštala da budem lepa za školu Ko je tebe smeo da mi dira
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?