Anoniman
|
pa palacinke i ne mogu od ovog brasna. jedino da se stavi vise nekog integralnog, a manje ovog. mogla bih to recimo nekada jesti za dorucak, jer nisam potpuno izbacila zitarice. ali pogacice su mi ispale super, sutra cu ponovo da napravim, vecu meru, da imam za nekoliko dana. nemam mlin za kafu, mlela sam u secku. probala sam prvo sa stapnim mikserom, ali nije moglo, nekako je pocelo da koci, one semenkice budu nekako gnjecale kada se melju. onda sam presula sve u secka, ali nije moglo da bude bas jako sitno. nije bitno, posluzice i ovako. ispala mi je jako velika kolicina, 2 tegle, kad bih ja to sama pojela.. pa sam pola sipala u kesu i ubacila u zamrzivac. ja tako cuvam u projno brasno. ajde da pisemo sta koja jede, to ce nam biti podsticaj da istrajemo..a mozda neko dobije i neku ideju. moja danasnji meni: dorucak - lepinjica (od ovsenih mekinja, razenog i lchf brasna), domaca riblja pasteta (od oslica), masline, malo ajvara uzina - pola grejpa, kafa bez secera (ISPAD br1 - spremala sam mm kolac od banane, pojela sam 1 kom, da vidim kako je ispao - presladak je, idu i banane i secer i med!) rucak - 2 posne sarme (luk, sargarepa, vrlo malo integralnog pirinca, sve na masl. ulju, kiseli kupus), parcence lepinjice (ISPAD br2 - parcence krompiruse) uzina - 1 jabuka uzina2 - 1 sarma, ostala pa nisam mogla da joj odolim , kiseli krastavcici vecerala - 2 fileta skuse na teflonu i ogromnu ciniju zelene salate, sa limunom i masl. uljem tako, imala sam 2 ispada danas, ali dobro, nadam se da ce sutra biti bolje. ni ova uzina2 mi nije bila potrebna .. ali nesto se cudno osecam ovih dana
|