Shishica -> RE: RR Druzenje Zrenjanin (28.10.2009 12:34:00)
|
Kako mislis.. a uz to i ne radi? Bila je i ostala jedno dva sata [sm=smiley1.gif] Samo ce jos jednom doci valjda, sledece godine.. A babica ce 5 dana da dolazi.. Mogu vam priznati da sam odusevljena zenom, kao da nam je psihijatar bio [sm=smiley36.gif] Mama, tata i ja smo bili kuci. Nema sta nismo pricali.. I njih je ispitala o njihovom zdravlju.. Zao mi je sto MV nije bio tu..on se ubija od posla [sm=smiley13.gif] Objasnila mi je svasta za hranu, vodu, tako neke picaboce.. i oprema za bebu, sta da se spremi kad dodje vreme i kad krene porodjaj kako sta..ako pukne vodenjak da stavim urolan peskir izmedju nogu i prekrstenih nogu da legnem pola sata i odma da idem, a ako su kontrakcije, sluzavo krvavi cep..onda ne mora bas odma.. Kako da cedim mleko i to mi je pricala i pokazala.. Zacrvenela me tu.. Oterala sam tatu pre toga, a ni mama tad nije bila tu kratko.. [sm=nosecka.gif] I tako svasta.. Bas neka i pametna i prijatna zena, moji se izjadali [sm=smiley36.gif] kao da je psihijatar.. I tako....... Sad cu da uzmem svesku i da pisem sve do sad sto se secam da je bilo... i sad ovo sto mi je rekla cu da zapisem.. Dala mi je i brosurice neke tri.. E nisam popravila jos krvnu sliku, razmisljam za sta mi pare prvo trebaju, a nemam skoro nista [sm=smiley36.gif] Ali spomenula si na drugoj temi medena srca!!!! Ej bre!!! Sto me na njih podseti, da ih zelim!!!??? Njih obooooozzavam, mogla bi celu kutiju odjednom!!!
|
|
|
|