bulka -> RE: Blizanci - prohodavanje (24.7.2011 23:38:31)
|
Zdravo duple mame i mali drugari! Moje devojcice su prohodale! Tako sam srecna! Odavno vec puzu kao za takmicenje, stoje bez oslonca i hodaju drzeci se za namestaj, a onda su pocele pre desetak dana da se pustaju po neki korak do tate ili mame. Kad jutros moja Sofija predje sama s kraja na kraj sobe i uhvati se za krevetac, dok sam ja sedela na krevetu... Posle je ceo dan bila sva vazna, bukvalno vristi od srece i pusta se. Mislila sam da ce Sara tek kroz koji dan.Kad uvece Sofija demonstrira svoje umece, a Sara cici hoce i ona,tata je pusti u dnevnoj sobi, pa hajde ako hoce, a ona napravi sest, sedam koraka do stolice i sva srecna poce udarati u nju kao u bubnjeve... A mama i tata presrecni! Inace sto se tice pitanja u temi... Mi nemamo ogradicu, igraju se u sobi koju smo obezbedili u smislu nema opasnih ivica, stvari koje mogu da obore, fioke ne mogu da otvore i tako... Dobro se slazu, cak sta vise uhvati ih manija pa se samo jure da ljube jedna drugu... Ne ostavljam ih same ali ni ne ucestvujem sve vreme u igri, umesam se kad im postane dosadno ili se svadjaju oko igracki. Sto se igracki tice, one su dobijale i po dve iste igracke i opet jedna uzme obe, a druga bas i ona hoce te, znaci treba im cetiri... A prave su zenske, vole lutkice, a posebno vole da se oblace i spremaju za setnju, nose snalice, kapice..ali to je vec druga tema...
|
|
|
|