New Mom -> RE: Proliv kod beba (6.4.2011 20:35:34)
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Sta znaci kad beba ima proliv?[sm=zmeden.gif] IZVORNA PORUKA: Verus RR sanjice moze od svacega biti, kakav proliv? Hoce od zuba od silne pljuvacke, hoce od virusa...IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Sta znaci kad beba ima proliv?[sm=zmeden.gif] IZVORNA PORUKA: Verus RR Jel dojis? Kod tako malih beba kao tvoja je "proliv" normalna stolica, uvek im je jako tecna, dok god je zuta, nema temp. beba deluje ok ne brini. IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Vec dva dana ima proliv. Inace je zute boje. Za zubice joj je pretpostavljam jos rano. Skoro smo isli kod dr. Sve je uredu. Cak nas je zbog nosica poslala na bris grla i nosa. Sumnjala je na bakterije. Hvala Bogu nije to u pitanju. Vec nekoliko dana je mnogo razdrazljiva posebno kad joj se spava i kad je gladna. Krene da place koje ide sve do zacenjivanja. Trazi vise nego sto ja mogu da joj ponudim. Naravno dodamo joj dohranu. IZVORNA PORUKA: BubaMira Sanjice , da li joj kaka smrdi ? Ako ne , i ako je iste boje samo ređa - to može da bude ok , i da se provuče kao "normalna" kaka . Ako smrdi jače onda je nešto drugo . A to što je razdražljiva - ponudi joj više klope ... Meni je Nina tako vrištala kada joj nije bilo dosta klope . IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Mogu ti reci da smrdi. Stvarno ne znam sta bi moglo da bude. Cim joj se ne spava, i nije gladna samo se smeje. IZVORNA PORUKA: zoća Sanjice koliko stolica ima u toku dana,da li joj curi nos IZVORNA PORUKA: Olga RR Sanjice , ako je raspolozena ne verujem da je bas strasno najbolje je da pozoves dr i da se konsultujes oko probiotika IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Ima jednom dnevno. Prekjuce sam se preispitivala da nije od toga sto sam ja pila mleko. Inace ne pijem ga uopste. A, taj dan sam jela uz mlevenu plazmu. Nos joj ne curi, ali ima problem sa njim. IZVORNA PORUKA: zoća Sanjice to je retka stolica koja je verovatno od pojačane pljuvačke zato što je pljuvačka laksativ.Proliv je kada beba ima više od pet retkih stolica dnevno .Prati je pa ako se desi i temperatura kod doce IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Ima jednom dnevno. Prekjuce sam se preispitivala da nije od toga sto sam ja pila mleko. Inace ne pijem ga uopste. A, taj dan sam jela uz mlevenu plazmu.
|
|
|
|