pandina -> RE: Proliv kod beba (2.5.2013 0:24:18)
|
Poslusah vas i nastavila sam sa linexom, danas nam je bio drugi dan. Znaci 5-6 dana je imao proliv, (pisala sam ranije sta sam koristila za to vreme u pokusaju da se oporavimo) onda sam 6.dan dala linex i stabilizovalo se stanje. Danas je bio 7.dan od kako je dobio proliv, a znaci, 2.dan sa linexom. Medjutim, idalje sam jako zabrinuta jer se ucestalost stolica uopste nije smanjila. Znaci, nije proliv, nije doduse ni skroz cvrsta kaka (izvinite na ovom detaljnom objasnjavanju :) ), ali kakio je danas sigurno osam puta, bar ono sto sam uspela da se prebrojim. Kad god nesto pojede-popije, puni pelenu. Lepo jede, ali cini mi se da vise izbaci nego sto unese. To je stvarno previse. Sta vi mislite? Kako da smanjim broj stolica? Pirincana voda znam da smanjuje. Da li joj se gubi dejstvo ako se mesa sa hranom? Da li se daje umesto obicne vode ili ne? Hiljadu pitanja imam, molim vas, svaki savet mi je dragocen. Dosli smo kod bake i ne bih da ga cimam opet kod lekara ako nije neophodno, s obzirom da u utorak svakako idemo za vakcinu kod naseg pedijatra.
|
|
|
|