vocicana -> RE: Tetka-druga majka! (4.11.2016 20:17:43)
|
Maryia ova zadnja recenica me je podsetila na ono sto mi je sestra nedavno rekla, ali potpuno isto, kao da sada procitala njene reci. Na zalost neces moci da uzvratis to na taj nacin, jer si ti prva postala mama, voleces do neba, o da, ali osetices sama sta ti govorim kada sestra bude dobila bebicu. Voleces do besvesti! Osecaj biti tetka je moja najveca titula posle mamece titule. Kada se D rodio, posle svih konstatacija i pogleda na njega, sledece sto sam pomislila je, Boze jos vise volim Jovaninu decu sada! Potpuno dijametralne ljubavi ali JAKE, najjace. Osecaj sestricine u rukama, kupanje, presvlacenje, njeni osmesi, rucice koje pruza da je ja uzmem, da joj citam, da se sa njom igram. Ma neopisivo. Stalno kupovina za njih dve, stalno sta njima treba, koliko su srecne za najmanju sitnicu. Tetka, hoces da se igramo? Tetka da me uspava mama, ne ti. Ceskaj mi ledja tetka. Moje lepotice, moje okice, moje zlatne duse. Moj sin koji voli sestrice, voli kada su tu i deli osmehe, nesvestan jos uvek da ce stalno provoditi vreme zajedno, da ce se druziti i odrastati zajedno. Toliko sam srecna zbog nase dece!
|
|
|
|