Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Stidljivi korisnici na RR 10.12.2010 9:55:50
|
|
|
|
Olga75
|
|
|
RE: Stidljivi korisnici na RR 10.12.2010 14:46:09
|
|
|
|
liliana
|
IZVORNA PORUKA: olga75 ja sam stidljiva Jao, olga, što si ti stidljiva!!!
|
|
RE: Stidljivi korisnici na RR 10.12.2010 14:48:55
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: liliana IZVORNA PORUKA: olga75 ja sam stidljiva Jao, olga, što si ti stidljiva!!! A ima troje dece
|
|
RE: Stidljivi korisnici na RR 10.12.2010 14:50:05
|
|
|
|
liliana
|
Ček, bre, zar nema jedno????
|
|
RE: Stidljivi korisnici na RR 10.12.2010 14:51:24
|
|
|
|
Mishica 77
|
Snelle, šta je s tebe? Uvali ženi još dvoje dece? Ccccc....
|
|
RE: Stidljivi korisnici na RR 10.12.2010 14:51:33
|
|
|
|
Snelle
|
ima, ali ja joj nekako u razgovorima mama dodah još dvoje Mishi, niko ne razmišlja o tome da ja možda vidim budućnost Odosmo off, neću više
< Poruku je uredio Snelle -- 10.12.2010 14:52:58 >
|
|
RE: Stidljivi korisnici na RR 10.12.2010 15:00:45
|
|
|
|
Olga75
|
ajde i ja malo da oftopikujem , nemojte matorom da kazete inace tesko meneee , lele meneee
< Poruku je uredio olga75 -- 10.12.2010 15:01:33 >
|
|
RE: Stidljivi korisnici na RR 10.12.2010 15:00:55
|
|
|
|
liliana
|
Snele, aj, života ti, dodaj i meni još koje, proročice naša!!!
|
|
RE: Stidljivi korisnici na RR 10.12.2010 15:13:58
|
|
|
|
Snelle
|
Liliana dogovoreno
|
|
RE: Stidljivi korisnici na RR 17.4.2011 14:40:31
|
|
|
|
eni26
|
ja ne znam za stidljive, sve su bas otvorene za razne teme i pisu bez ustrucavanja.. znam samo za anonimne,al' moze biti da su one stidljive
|
|
|
|
RE: Stidljivi korisnici na RR 17.4.2011 21:50:26
|
|
|
|
nencydrew
|
Ja mislim da, kao što kažete, neko upadne, napadne, da onda treba modovi odmah da ga upozore ili kako to već ide? Sem kad zbriše, naravno
|
|
|
|
RE: Stidljivi korisnici na RR 17.4.2011 22:57:58
|
|
|
|
lidija 011
|
Naravno da je novajlijama malo teze da se uklope u cijelu pricu, ali i ja sam bila nova i sve to, odavno, prevazisla, pored vas ... Sad pricam -"ne patišem"
|
|
RE: Stidljivi korisnici na RR 17.4.2011 23:27:20
|
|
|
|
vukosava
|
kamo srece da sam ja malo stidljivija a ne sto na umu to na drumu zato volim stidljive osobe jer ja to nikako da postignem
|
|
|
|
RE: Stidljivi korisnici na RR 26.4.2011 23:39:48
|
|
|
|
AndreaK
|
IZVORNA PORUKA: Nensi RR Trbice,nemoj lose da se osecas...Niko nije napisao da ti nesto lose radis...Svima nam je bilo tesko kad smo tek dosli ovde i pokusali da se ukljucimo medju devojke koje se vec poznaju...Ja prva nisam tip koji ide na forume,i tesko se uklapam u novo drustvo,ali ovde mi je mnogo lepo,malo po malo i ja sam postala deo ovog predivnog sajta To je i moj slucaj... prvi i jedini forum u koji sam se uklopila... uglavnom ih samo posetim, u potrazi za nekim informacijama...tako je bilo i sa RR...ali sam se ovde iznova i iznova vracala...i na kraju ostala
|
|
|
|
RE: Stidljivi korisnici na RR 27.9.2014 1:11:31
|
|
|
|
dunja RR
|
Od kada Oldžika? IZVORNA PORUKA: Olga RR ja sam stidljiva
|
|
RE: Stidljivi korisnici na RR 27.9.2014 1:17:02
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ahahaha, dobra vam je tema. Pa nekad jesam.
|
|
|
|
RE: Stidljivi korisnici na RR 27.9.2014 1:20:25
|
|
|
|
dunja RR
|
ME mojne se ljutiš ali di si ti stidljiva? Šalim se :) Mislim na RR nisi, moj utisak, e sada u životu ... to već ne znam.
|
|
RE: Stidljivi korisnici na RR 27.9.2014 1:23:08
|
|
|
|
mati
|
Ja sam bila onda kad sam se registrovala, cak sam i prestala da pisem... Dok udjes u stos.
|
|
RE: Stidljivi korisnici na RR 27.9.2014 7:40:15
|
|
|
|
big mum
|
Ja sam plaho stidljiva
|
|
RE: Stidljivi korisnici na RR 27.9.2014 9:38:08
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
ja jesam, ali stvarno!
|
|
RE: Stidljivi korisnici na RR 27.9.2014 9:42:50
|
|
|
|
serpica
|
ja mislim da nisam,ne znam
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Stidljivi korisnici na RR 27.9.2014 9:44:30
|
|
|
|
Rosita
|
Nisam. Jedino sam nekako suvise oprezna pa ne postavljam slike. Ne zbog clanica RR, bas bih volela, vec zato sto su ti sadrzaji svima dostupni.
|
|
RE: Stidljivi korisnici na RR 27.9.2014 9:54:26
|
|
|
|
mirkam
|
I ja uglavnom jesam.Mada kad te ljudi ovdje prihvate brzo se oslobodis
|
|
|
|
RE: Stidljivi korisnici na RR 27.9.2014 12:04:20
|
|
|
|
Sanchy
|
IZVORNA PORUKA: Rosita Nisam. Jedino sam nekako suvise oprezna pa ne postavljam slike. Ne zbog clanica RR, bas bih volela, vec zato sto su ti sadrzaji svima dostupni. Isto razmisljamo
Verujem u ružičasto. Verujem da smeh najbolje troši kalorije. Verujem u ljubljenje, u mnogo ljubljenja. Verujem da treba biti snažan kad sve krene po zlu. Verujem da su srećne devojke najlepše devojke. Verujem da je sutra novi dan. Verujem u čuda!
|
|
|
|
RE: Stidljivi korisnici na RR 27.9.2014 12:32:27
|
|
|
|
Rosita
|
IZVORNA PORUKA: Sanchy IZVORNA PORUKA: Rosita Nisam. Jedino sam nekako suvise oprezna pa ne postavljam slike. Ne zbog clanica RR, bas bih volela, vec zato sto su ti sadrzaji svima dostupni. Isto razmisljamo Pa da, moglo bi da se sredi neko uredjivanje privatnosti kao na fb, sa kim zelis da delis sadrzaj. Ne mislim da ce nesto bas sustinski lose da se dogodi, svi kace slike, ali prosto mi se ne dopada taj koncept da svako moze da ih vidi.
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?