Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Insomnia -sta kada ne spavate? 25.2.2018 23:56:35
|
|
|
|
Srecko47E
|
Nego da se vratimo na temu. Da li jedna od nas dve ikada spava?
|
|
|
|
RE: Insomnia -sta kada ne spavate? 19.4.2020 15:56:54
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Ja sam vrlo nervozna i napeta i jako tesko funkcionisem. Trenutno sam u toj fazi. Samo ne mogu da otkrijem uzrok moje nesanice
|
|
|
|
RE: Insomnia -sta kada ne spavate? 19.4.2020 17:32:22
|
|
|
|
flamingos
|
Kod mene se smenjuju nesanica i lepo prospavane noći,ali navikla sam na to-noćima lepo spavam,nakon toga kreće nespavanje i tako u krug.
|
|
|
|
RE: Insomnia -sta kada ne spavate? 1.11.2023 15:21:54
|
|
|
|
Srecko47E
|
IZVORNA PORUKA: Srecko47E Nego da se vratimo na temu. Da li jedna od nas dve ikada spava? Nadjem svoj odgovor iz 2018 godine :) Ni sad nije bolje. Uhvatim sebe da se dopingujem pred peglanje. Popijem Guaranu,koju inace ne pijem,ali me drzi i posle ne mogu da zaspim satima. ...ali je kuca sredjena.
|
|
|
|
RE: Insomnia -sta kada ne spavate? 1.11.2023 16:06:04
|
|
|
|
flamingos
|
Ja noćima loše spavam.Preturanju nigde kraja.Dođe mi da ustanem i popijem kafu,ali kud ću tako rano?A baš da peglam...
|
|
|
|
RE: Insomnia -sta kada ne spavate? 1.11.2023 16:13:13
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ja dobijem uvece elan,jer vikend hvatam za porodicu. Radim tokom nedelje,veci deo grada sam na poslum,pa ne dam i vikend.
|
|
|
|
RE: Insomnia -sta kada ne spavate? 1.11.2023 16:20:24
|
|
|
|
flamingos
|
Ako,nekada sam i ja volela da radim noću.U mlađim danima.Sad mi je noć za odmor(ukoliko uspem da zaspim).
|
|
|
|
RE: Insomnia -sta kada ne spavate? 2.11.2023 6:49:46
|
|
|
|
flamingos
|
Noćas se probudim i ništa od sna.Krenu misli,jedna za drugom i nigde kraja.Eto-kad ne mogu da spavam,ja razmišljam,Baš sam loše spavala.
|
|
|
|
RE: Insomnia -sta kada ne spavate? 2.11.2023 8:10:47
|
|
|
|
Srecko47E
|
Ja vise nocu ne razmisljam. Ode to predaleko... Koja caa vina uztihu muziku,kada mi se ne spava je ok,ali sve ostalo... Ne mogu.
|
|
|
|
RE: Insomnia -sta kada ne spavate? 2.11.2023 8:34:05
|
|
|
|
flamingos
|
Ni ja neću da razmišljam noću,ali jednostavno je tako.To je jače od mene...
|
|
|
|
RE: Insomnia -sta kada ne spavate? 2.11.2023 9:50:39
|
|
|
|
Srecko47E
|
To ide nekako pred spavanje,dzabe opiranje.
|
|
|
|
RE: Insomnia -sta kada ne spavate? 2.11.2023 10:54:17
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Srecko47E To ide nekako pred spavanje,dzabe opiranje. Tačno znam kad neću moći da zaspim zbog raznih misli.A ne pijem kafu kasno.Nego-tako je,kako je.
|
|
|
|
RE: Insomnia -sta kada ne spavate? 2.11.2023 14:15:34
|
|
|
|
Srecko47E
|
Meni kafa ne smeta,mogu je usvako doba.
|
|
|
|
RE: Insomnia -sta kada ne spavate? 2.11.2023 14:19:01
|
|
|
|
flamingos
|
Isto.Mada kažu-ne može da zaspi,ako kasno pije kafu.Meni to nikad nije bio problem.
|
|
|
|
RE: Insomnia -sta kada ne spavate? 2.11.2023 14:21:48
|
|
|
|
Srecko47E
|
Cula sam to od dosta ljudi... Kofein...
|
|
|
|
RE: Insomnia -sta kada ne spavate? 2.11.2023 15:15:16
|
|
|
|
flamingos
|
IZVORNA PORUKA: Srecko47E Cula sam to od dosta ljudi... Kofein... Pa tako kažu.Ali,to za mene ne važi.Mogu da popijem kafu pre slavanja i da odmah zaspim,a mogu da je ne pijem posle 16 h i opet-nema sna.
|
|
|
|
RE: Insomnia -sta kada ne spavate? 2.11.2023 15:25:13
|
|
|
|
Srecko47E
|
Popijem kafu i mogu u krevet. Pogotovo kad je zima. Topli nes i hop u krevet.Nemam problema sa tim. Mogu da spavam i sedeci,zapravo.
|
|
|
|
RE: Insomnia -sta kada ne spavate? 2.11.2023 17:24:56
|
|
|
|
flamingos
|
Prosto me hvata strah.Sve razmišljam hoću li noćas spavati kako treba?A možda i zaspim?Opet da ne bude da mašimo temu-ako ne mogu da spavam okrećem se,razmišljam,pa tako dočekam zoru.
|
|
|
|
RE: Insomnia -sta kada ne spavate? 3.11.2023 7:54:40
|
|
|
|
flamingos
|
Ustadoh noćas,ne mogu da spavam,pa se opet vratih u krevet i samo sam bez veze ležala.Prehlada u najaviVerovatno zato noćima lošije i spavam.
|
|
|
|
RE: Insomnia -sta kada ne spavate? 3.11.2023 9:25:14
|
|
|
|
Srecko47E
|
Nocas sam sedela do pola 2.Pas je lajao u komsiluku bez prestanka... Izlazila sam sto puta da vidim zasto,da ga umirim,doduse preko terase. ...i prodje noca,a ja kao preparirana.
|
|
|
|
RE: Insomnia -sta kada ne spavate? 4.11.2023 7:20:27
|
|
|
|
flamingos
|
Noćas sam ustala,popila lek protiv glavoboljr i sedela u dnevnoj sobi,pa se vratih u krevet.Ali,ne vredi.Ubija me glavobolja,pa sam se preturala i bolje da ustanem,kad već ne mogu da spavam.
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?