Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Najveće greške koje muškarci čine u krevetu? 27.7.2016 15:02:42
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: vonavoj I ja ne volim da mi dira grudi,bradavice,pogotovo posle porodjaja,dojenja..a nikad me nije ni palilo Zbilja? Nikad ne bih pomislila, mislim da to sve žene vole
|
|
RE: Najveće greške koje muškarci čine u krevetu? 27.7.2016 15:05:59
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Vonavoj, potpisujem sto se tice grudi, bradavica!
|
|
|
|
RE: Najveće greške koje muškarci čine u krevetu? 27.7.2016 16:13:16
|
|
|
|
Khaleesi
|
Mene u trudnoci grudi jako palile, tj kad ih dira
|
|
|
|
RE: Najveće greške koje muškarci čine u krevetu? 2.10.2016 20:40:38
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Kod mene samo jedna, kad odmah prelazi na stvar, nekad mi jednostavno treba malo neznosti pre starta
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 2.10.2016 20:47:43 >
|
|
|
|
RE: Najveće greške koje muškarci čine u krevetu? 2.10.2016 20:43:22
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Anck, slažem se, dobra predigra para vredi :)
|
|
|
|
RE: Najveće greške koje muškarci čine u krevetu? 2.10.2016 22:52:02
|
|
|
|
Khaleesi
|
To da. Ali desavalo se i previse predigre da smori lepo je sve to al da predjemo na stvar
|
|
|
|
RE: Najveće greške koje muškarci čine u krevetu? 3.10.2016 9:17:23
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
Zavisi koja vrste predigre je u pitanju
|
|
|
|
RE: Najveće greške koje muškarci čine u krevetu? 3.10.2016 9:24:56
|
|
|
|
vocicana
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun Kod mene samo jedna, kad odmah prelazi na stvar, nekad mi jednostavno treba malo neznosti pre starta Potpisujem. Jos ne nekada, gotovo uvek volim malo neznosti, ali dobro je da stizemo ista s obzirom na situaciju
|
|
RE: Najveće greške koje muškarci čine u krevetu? 3.10.2016 10:24:12
|
|
|
|
Mala Elena
|
Kad sam videla temu odmah sam pomislila na manjak predigre.
|
|
|
|
RE: Najveće greške koje muškarci čine u krevetu? 3.10.2016 10:29:09
|
|
|
|
Khaleesi
|
IZVORNA PORUKA: IvanaSK RR Zavisi koja vrste predigre je u pitanju Haha to jeste...
|
|
|
|
RE: Najveće greške koje muškarci čine u krevetu? 3.10.2016 10:38:21
|
|
|
|
emicaa
|
suze mi idu,niste normalne mene sad nervira kad mi pipne bradavice,samo cekam onda da mlijeko krene pa da ga onda i polize...ah da ,kad za vrijeme radnje nadjem polozaj koji mi bas godi i sekunda mi fali za bum i on se samo pomakne ili pomakne mene...oci bih mu povadila
|
|
RE: Najveće greške koje muškarci čine u krevetu? 3.10.2016 11:50:54
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Hahaha, jaoj, vi ste šou. Poludeo je forum. Moram da se uključim Ovo poslednje što Emicaa reče, samo ne ovo za bradavice nego za promenu položaja. A iznerva me i kad me poljubi u čelo. To mi tako nekako ne ide uz radnju
|
|
RE: Najveće greške koje muškarci čine u krevetu? 3.10.2016 12:32:41
|
|
|
|
suzi kju
|
Ja crkoh od smeha, od početka sam sve pročitala Manjak predigre definitivno, ali to je razumljivo što kaže Voci pored dece i stalno neke žurbe i haosa.
|
|
|
|
RE: Najveće greške koje muškarci čine u krevetu? 3.10.2016 12:44:10
|
|
|
|
Khaleesi
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR suze mi idu,niste normalne mene sad nervira kad mi pipne bradavice,samo cekam onda da mlijeko krene pa da ga onda i polize...ah da ,kad za vrijeme radnje nadjem polozaj koji mi bas godi i sekunda mi fali za bum i on se samo pomakne ili pomakne mene...oci bih mu povadila E to kad sam blizu i on scepa za dupe i nista,m ja opet blizu on opet cimne. A ne progovara mi se tada da mu kazem sacekaj sa tim vacarenjem. Bas oci da vadis situacija Dobro si opisala
|
|
|
|
RE: Najveće greške koje muškarci čine u krevetu? 3.10.2016 12:45:18
|
|
|
|
amelia
|
Kad me dole lize i pocne ok tempom i bas mi prija i gotova sam za malo da dozivim orgazam i on pocne jace pocne da me vuce da me razvlaci kao zvaku sto rece jedna zenica i naravno uprska sve prodze mi volja smeta mi i posle opet pocnemo iznova. Milion puta sam mu rekla da ne volim jako i da mi smeta ali ne razume dzaba.ili ne ume da se kontrolise kad je sav tako napaljen
|
|
RE: Najveće greške koje muškarci čine u krevetu? 3.10.2016 12:51:32
|
|
|
|
Khaleesi
|
Amelia mene je mm jedva nagovorio da mi to radi... Nikad nisam tako imala ograzam......
|
|
|
|
RE: Najveće greške koje muškarci čine u krevetu? 26.10.2016 11:37:06
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: emicaa RR ..ah da ,kad za vrijeme radnje nadjem polozaj koji mi bas godi i sekunda mi fali za bum i on se samo pomakne ili pomakne mene...oci bih mu povadila Grom te ubio kuda ces
|
|
|
|
RE: Najveće greške koje muškarci čine u krevetu? 26.10.2016 11:39:39
|
|
|
|
mali_mis
|
IZVORNA PORUKA: suzi kju Ja crkoh od smeha, od početka sam sve pročitala Manjak predigre definitivno, ali to je razumljivo što kaže Voci pored dece i stalno neke žurbe i haosa. Mene nekad i visak predigre urnise. Dodje mi da eksplodiram ko ekspres lonac. Sve mislim, sad ce, kad crvc
|
|
|
|
RE: Najveće greške koje muškarci čine u krevetu? 26.10.2016 12:05:04
|
|
|
|
isidora88
|
kakva predigra, to od kad imamo decu skoro i ne postoji, kao klinci smo kad uhvatimo vremena
|
|
RE: Najveće greške koje muškarci čine u krevetu? 26.10.2016 12:06:26
|
|
|
|
MasnaMasnica
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun IZVORNA PORUKA: emicaa RR ..ah da ,kad za vrijeme radnje nadjem polozaj koji mi bas godi i sekunda mi fali za bum i on se samo pomakne ili pomakne mene...oci bih mu povadila Grom te ubio kuda ces Ahahaha😂😂😂😂
|
|
RE: Najveće greške koje muškarci čine u krevetu? 26.10.2016 14:13:03
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun IZVORNA PORUKA: emicaa RR ..ah da ,kad za vrijeme radnje nadjem polozaj koji mi bas godi i sekunda mi fali za bum i on se samo pomakne ili pomakne mene...oci bih mu povadila Grom te ubio kuda ces A đe si poš'o jadan?!?!?!
|
|
RE: Najveće greške koje muškarci čine u krevetu? 26.10.2016 15:07:30
|
|
|
|
isidora88
|
|
|
RE: Najveće greške koje muškarci čine u krevetu? 26.10.2016 16:44:04
|
|
|
|
suzi kju
|
Hahhahha lude ste skroz.
|
|
|
|
RE: Najveće greške koje muškarci čine u krevetu? 26.10.2016 17:02:26
|
|
|
|
Mariya
|
IZVORNA PORUKA: Khaleesi Amelia mene je mm jedva nagovorio da mi to radi... Nikad nisam tako imala ograzam...... Štaaa?!?! Pa to je nešto najbolje,a moram da priznam da je mm ekspert u tome Kod mene je orgazam zagarantovan tad!
< Poruku je uredio Mariya -- 26.10.2016 17:04:22 >
|
|
|
|
RE: Najveće greške koje muškarci čine u krevetu? 29.6.2018 13:27:58
|
|
|
|
IvanaSK RR
|
IZVORNA PORUKA: Mariya IZVORNA PORUKA: Khaleesi Amelia mene je mm jedva nagovorio da mi to radi... Nikad nisam tako imala ograzam...... Štaaa?!?! Pa to je nešto najbolje,a moram da priznam da je mm ekspert u tome Kod mene je orgazam zagarantovan tad! O da... Mada ja nemam problem sa orgazmom, ali oralni seks volim. I treba i to znati...
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?