Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 13.9.2020 9:13:58
|
|
|
|
jess021
|
Neki omlet
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 13.9.2020 13:11:24
|
|
|
|
mikica88
|
Lubenica
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 14.9.2020 12:53:21
|
|
|
|
mikica88
|
Ajvar
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 14.9.2020 12:53:47
|
|
|
|
jess021
|
Banana hleb
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 14.9.2020 13:02:54
|
|
|
|
Ana RR
|
Jutros ranom zorom mesila kiflice (kad sam već ustala u 7 sati). Za ručak musaka sa boranijom. P.s. Omašila sam temu
< Poruku je uredio Ana RR -- 14.9.2020 14:19:28 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 14.9.2020 14:46:30
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Priznaj Anci da ti se sve ovo jelo😀 Zbog toga si pravila.
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 14.9.2020 15:00:50
|
|
|
|
Ana RR
|
Pa kiflice uvek ali boranija... i ne baš haha
< Poruku je uredio Ana RR -- 14.9.2020 15:18:12 >
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 14.9.2020 15:12:52
|
|
|
|
mikica88
|
Kiflice, naravno uvek.
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 14.9.2020 16:39:13
|
|
|
|
branki*
|
spagete karbonara mi se jedu bas,bas.moram neki dan da ih pravim.
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 28.10.2020 13:12:20
|
|
|
|
emicaa
|
Cijelo jutro razmisljam o bureku 🤦♀️
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 28.10.2020 17:04:54
|
|
|
|
bokicak1
|
Jede mi se nesto sa rostilja :) Grilovana piletina!
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 29.10.2020 22:42:26
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Index sendvic
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 30.10.2020 7:49:11
|
|
|
|
bokicak1
|
Jedu mi se rafaelo kuglice.
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 1.11.2020 19:42:35
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Neka cokoladna torta
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 1.11.2020 21:03:28
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ciz
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 1.11.2020 21:36:59
|
|
|
|
bokicak1
|
Tulumbe i cokoladne krofne.
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 1.11.2020 22:07:39
|
|
|
|
Sanjalicaaa
|
Kacamak sa sirom.
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 2.11.2020 13:42:59
|
|
|
|
mikica88
|
Meni se trenutno jedu krofne, suplje .
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 4.11.2020 7:51:38
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Danima bih neku dobru tortu jela
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 12.11.2020 9:16:44
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Mlevena plazma i mleko
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 12.11.2020 11:41:33
|
|
|
|
branki*
|
IZVORNA PORUKA: Sanjalicaaa Kacamak sa sirom. ja ovo bas lepo pravim,dodji. meni ,kao po obicaju,pljeskavica sa svim prilozima ili neka super pasta sa morskim plodovima ili raznim sirevima...
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 13.11.2020 10:34:50
|
|
|
|
Dragica Draga
|
Oni slani rolati
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 13.11.2020 12:25:41
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ma, sta bilo samo da neko spremi rucak.
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 13.11.2020 12:38:41
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 RR Ma, sta bilo samo da neko spremi rucak. Isto. Moje.omiljeno😂
|
|
|
|
RE: Sta vam se upravo jede :D 13.11.2020 12:56:55
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Samo Ljiso, pusti snovi🤣
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.